538 voor War Child veilig geopend

Over tweeënhalve week start de actieweek 538 voor War Child. 

Van 22 tot en met 29 maart trekken de 538 DJ’s met de 538studiotruck langs acht verschillende steden. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. BN’ers, artiesten, relaties en sponsoren stellen speciaal voor deze actie unieke items beschikbaar. Zo kan iedereen nu al bieden op bijzondere veilingitems via 538voorwarchild.nl/marktplaats, zoals bijvoorbeeld een Arriva-trein die vijftien jaar lang jouw naam draagt, een door alle spelers van het Nederlands elftal gesigneerd voetbalshirt, een dag achter de schermen bij de opnames van de populaire tv-serie Penoza III en ook een exclusieve fotosessie door niemand minder dan Marco Borsato! Daarnaast is het voor Nederlands talent mogelijk zich nu al op te geven voor de gewilde 538Talentstage en kan iedereen die een persoonlijke actie heeft bedacht deze aanmelden op 538voorwarchild.nl.

Radio 538 War Child

Veilingitems
Tijdens de hele 538 voor War Child actieweek kan iedereen in alle 538programma’s op verschillende veilingitems bieden. Vanaf deze week staan de eerste veilingitems al online op 538voorwarchild.nl/marktplaats en kan men hier nu al op bieden. Arriva heeft voor deze editie van 538 voor War Child een trein voor de veiling beschikbaar gesteld, die vijftien jaar lang de naam van de hoogste bieder krijgt! Een ander bijzonder veilingitem is een Nike-shirt van FC Barcelona, met de handtekeningen van het hele voetbalteam. De opnames van het derde seizoen van de succesvolle tv-serie Penoza gaan ook weer van start. De hoogste bieder mag een van de opnames achter de schermen meemaken. Ook is net als vorig jaar het populaire veilingitem van Marco Borsato weer beschikbaar: een geheel verzorgde fotoshoot, door de bekende zanger zelf gefotografeerd. Marktplaats organiseert de veiling van 538 voor War Child.

538Talentstage

In iedere gemeente staat naast de 538Studiotruck ook de 538Talentstage, speciaal voor talenten die hun ‘five minutes of fame’ willen pakken. Voor € 12,- euro per persoon kan iedereen in vijf minuten zijn of haar talent op dit open podium laten zien. Dit kan van alles zijn: streetdance, stand-up comedy, beatboxen, jongleren of optreden met een band. Het 538 voor War Child videoteam maakt een videoregistratie van de optredens, die daarna is terug te zien op de actiewebsite. De allerbeste optredens krijgen speciale aandacht in Shownieuws op SBS 6, 538Radio en 538TV. Een plek op de 538Talentstage is nu al te reserveren op 538voorwarchild.nl.

538 war child

Persoonlijke acties aanmelden

Uiteraard is het voor iedereen mogelijk om zelf een actie aan te melden. Van gesponsorde sportactiviteiten, tot het ophalen van lege flessen voor War Child. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld hun activiteiten inzetten om geld op te halen voor de actieweek. Scholen en leerlingen die actie voeren maken zelfs kans op hele bijzondere prijzen. De opbrengst gaat volledig naar 538 voor War Child.

538 voor War Child | Thema 2013: Verlaten oorlogskinderen

Van 22 tot en met 29 maart 2013 is 538 weer acht dagen lang non-stop in charge voor War Child. De actieweek is gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. De opbrengst van deze nieuwe editie gaat naar verlaten oorlogskinderen.

www.538voorwarchild.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *