Dompel je onder in puurzaamheid op het Vibe of the Earth festival!

In een tijd waarin iedereen wordt overgoten door duurzaamheid willen we jou verwelkomen op een festival waar allerlei facetten van duurzaamheid samenkomen. Een sprankelend, sexy, sustainable festival waarbij we samen de wereld een beetje mooier maken.

Vibe of the Earth brengt via dans, theater, muziek, workshops, exposities, lezingen, film, een puurzame markt, poezie, wetenschap en nieuwe uitvindingen bewustzijn over de gevolgen van onze huidige levenswijze en reikt tools aan hoe ook jij kunt bijdragen aan een duurzame samenleving.

Dans, theater, exposities, workshops, muziek, verbinden, het leven vieren… weliswaar op 1,5 meter afstand, maar… we mogen! 
Alle duurzaamheid liefhebbers en nieuwsgierigen verwelkomen we op Vibe of the Earth festival op het Ecodorp in Bergen op 19 & 20 september voor een welverdiend event.

https://www.facebook.com/Vibeoftheearth/posts/1271411853193235

Laat de zorgen maar aan ons over en kom lekker ontspannen en genieten van duurzaamheid in alle vormen en maten.

Wat je kunt ontdekken op Vibe of The Earth Festival 2020:

Duurzaamheid in muziek, dans en theatervoorstellingen met:

  • Wegwerpwereld (danstheater door Vloeistof)
  • Extra Live Life (moderne dans door ManllCo)
  • Poetry of the Earth (met Myrte Leffring, Appelonia, Terra Isis, Rymke Lisa)
  • Dood op de Boot (danstheater op het water door Vloeistof: echte film-noir danservaring!)

Duurzaamheid voor body en mind:

  • Kom tot de essentie in jezelf op eiland Vibe of the Heart
  • Relax in het Pling Plong Wellnesscentre met heerlijke sauna’s, healings en massages
  • Ervaar de Hof Koude training
  • Onderga een helende Cacaoceremonie

Leer over vernieuwende duurzame economieën op eiland Vibe of Economy, met Romantisch Kapitalisme door de 7 Billion Presidents, deelgenootschap door Pieter Hessel en de aarde op de werelderfgoedlijst met Henry Mentink.
Volg inspirerende workshops en presentaties over duurzame samenwerkingen & samenlevingen op Vibe of EcoSolutions met Next Gen, Fredjan Twigt, Ecovillage network en Natasja Hulst.
Volg de route langs de houten windmolentjes van het Klimaatmuseum en dompel je via audio, film, tekst en kunstobjecten onder in de belevingswereld van kunstenaars India Rose Klap, Kent Chan, Anne Fehres & Luke Conroy over de klimaatcrisis en ervaar hun oplossingen.

Kom met je kinderen naar het kindertheater in het bos met op zaterdag de voorstelling STUK over klimaatverandering & het veranderen van de seizoenen en op zondag de interactieve voorstelling Vulkaan door Raw Resonance over 3 volkeren die samen naar oplossingen zoeken om de aarde te behouden.
Leer over het belang van de bossen op Vibe of the Forest via de foto-expositie van Mark Kohn, gedichten van Myrte Leffring, workshops van Monique Wijn, Huib Sneep, Bob Radstake, Peter Levich en Katya Po, Masha Ru, Rymke Lisa, Jeanette Boogmans, Rascha Wisse en Nicole Spit.

Beweeg je langs puurzame producten, inventieve ideeën en bevlogen initiatieven, sprekers en singer-songwriters naar de Happy Earth Vibes.
Laat je verrassen, confronteren, verwonderen en verduursamen…. en natuurlijk Lets Dance, Connect en Celebrate life!

Tickets en programma

Dompel je op 19 en 20 september onder in duurzaamheid via muziek, dans en theatervoorstellingen, relax in het Pling&Plong Wellness Centre met heerlijke sauna’s, healings en massages, volg een Hof koude training, strijk neer in een oase van nieuwe economieën, laat je inspireren door bevlogen workshops en lezingen, kom tot de essentie in jezelf op eiland Vibe of the Heart en beweeg je langs inspirerende kunstprojecten, puurzame producten en bevlogen initiatieven, sprekers en singer-songwriters naar de Happy Earth Vibes.

Het volledige programma vind je op www.vibe-of-the-earth.eu/programmering

Kom genieten op zaterdag 19 & zondag 20 september 2020 in het Ecodorp, Groeneweg 14, Bergen (Noord-Holland)

Festival tickets: € 15,00 te verkrijgen via www.vibe-of-the-earth.eu
(Kinderen 5 euro)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *