Festivaltip: Happy Spirit Days

15 t/m 17 juni: yoga, mindfulness, meditatie, muziek, healthy food & meer

Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, wordt ook Happy Spirit Days 2018 een charmant evenement vol grote namen met een heerlijk kleinschalig karakter. De crème de la crème op het gebied van meditatie, yoga en mindfulness reist af naar Blaricum om jou te voorzien van een flinke dosis happiness.

Een kleurrijke tuin, een sfeervolle boerderij en een zomerse hooiberg – het is de setting van drie hele fijne dagen. Ontmoet mindfulness-expert Marnix van Rossem, ontvang van filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen en de beste meditatietips van Tijn Touber, en droom je weg bij optredens van performance artist Jennifer Ann en Jan Kuiper. Meer dan 40 toonaangevende personen reizen speciaal voor deze gelegenheid naar Blaricum af – Boeddhistische monnik Anande Olanda zelfs helemaal vanuit Sri Lanka.

Dat betekent niet dat dit een festival voor gevorderden is. Juist ook als je nog helemaal niet aan yoga, mindfulness of meditatie doet, is dit een uitstekende introductie. Wat dacht je van yin yoga, of intuïtief tekenen? Ook is er een healing-harpconcert, waarbij je zelf de harp kan bespelen, kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen en leer je in een uurtje ukelele spelen onder leiding van de dames van Uked. Ideaal voor wie nieuwsgierig is en op een ontspannen manier kennis wil maken met het enorme aanbod aan mogelijkheden.

More happiness

Ook tussen de bedrijven door valt er op het festivalterrein van alles te beleven. Zo geniet je in de Happy Garden van een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen en eet je Vegan of gewoon healthy maar lekker bij één van de foodtrucks. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een gerenommeerd medium te bezoeken of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op. Zo kun je je bijvoorbeeld laten verrassen door Carien van Ool, die in haar mini-geurfabriek parfums op maat maakt. En je vindt er de kleurrijke Leona-creaties voor het Ibiza hippiegevoel. Of je drinkt gratis de verschillende soorten Yogi Tea in de speciale schenkerij. Kortom: een hele hoop happiness in de sfeervolle, monumentale boerderij.

Programma, tickets & informatie

Meer informatie en het volledige programma: www.HappySpiritDays.nl.
Een dagkaart kost €59,95, een passe-partout is €99 voor twee dagen en €135 voor drie dagen – steeds inclusief per dag drie workshops naar keuze. Inschrijven voor de workshops kan vanaf heden via de website. Naast je toegangskaart ontvang je het collector’s item armbandje twv € 9,95 plus een stapel tijdschriften en andere cadeautjes. Gratis parkeren op vlakbij gelegen terrein.

Mail & Win

Wij mogen 25 x 2 kaartjes weggeven! Vul hieronder je gegevens in en laat weten op welke dag je wilt komen (vrijdag, zaterdag of zondag)!
Mocht je niet winnen dan kun je reserveren via www.HappySpiritDays.nl. Wacht niet te lang, want voor dit exclusieve festival zijn per dag slechts 300 kaarten beschikbaar!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *