Happy Spirit Days: kleinschalig festival vol grote namen

happy spirit days

Stel je voor: een sfeervolle boerderij waar je je kunt onderdompelen in de wereld van yoga, meditatie, mindfulness en meer. Wij, bij De Betere Wereld, zijn absoluut voorstander van dit soort nieuwe initiatieven en vooral van het sfeervolle Happy Spirit Days.

Dit evenement, vol met health en happiness, combineert een kleinschalig karakter met sprekers, workshops en optredens van formaat. Je kiest life-changing workshops uit het programma-aanbod van meer dan 35 toonaangevende personen. Zo geeft Pep Degens een geluksworkshop, is er Qigong ofwel Chinese yoga door Patricia van Walstijn, doe je Yoga Nidra (yoga van de slaap) met guru Matsyendra, krijg je van Nina Elshof Feng Shui tips voor een heerlijk huis, mediteer je met Tijn Touber en zorgt Jeroen Mei voor inzicht in Ayurveda. Vervelen zul je je zeker niet. Klinkt aantrekkelijk? Dan is Happy Spirit Days echt iets voor jou.

happy spirit dayshappy spirit days

Tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen te laten lezen, of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op en vind je mooie producten.

Op de vraag hoe Carla tot het organiseren van dit event is gekomen antwoordt ze: ’’ ik werd al jaren geraakt door de vele mooie mensen en activiteiten die op mijn pad kamen en wilde dit  graag delen. En dat is Happy Spirit Days geworden. Een boetiekfestial waar ik de bezoekers momenten van genieten wil bezorgen. Eerst ben je nog een roepende in de woestijn, maar het bewustzijn is groeiende. Yoga, meditatie en mindfulness zijn een wereldwijd fenomeen geworden.”

happy spirit days

Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Boek op tijd zodat jouw favoriete activiteit niet al is volgeboekt. Zie voor meer informatie & tickets: www.happyspiritdays.nl 
Het festival is van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2017 geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *