Healing Garden: festival vol body, soul, mind & spirit, voor de hele familie

healing garden

20-22 mei, Zeewolde

Van 20 tot 22 mei 2016 tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde om tot een tuin vol verrassingen. Tijdens het Healing Garden festival kunnen bezoekers van alle leeftijden (met een maximum van 500 per dag) op een toegankelijke manier kennis maken met verantwoorde alternatieven op het gebied van mind, body, soul en spirit.

Een spiritueel festival zonder zweverig te zijn. Dat betekent een heel weekend lang inspirerende workshops en lezingen, yoga, meditatie en wellness, maar ook: de lekkerste biologische hapjes en drankjes, live acts en dansen op de beats van bijvoorbeeld DJ ISIS.

Verdieping & vertier voor jong en oud
Healing Garden is voor iedereen die zichzelf verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf en ervaart er spiritualiteit zonder onzin. Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen,knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie en filosofie. Het programma is zo opgezet dat ouders bijvoorbeeld een workshop Bewust Ademhalen kunnen volgen terwijl de kinderen verderop een sessie kinderyoga doen. Maar er zijn ook een aantal activiteiten voor (groot)ouders en (klein)kinderen sámen, bijvoorbeeld met een dance sessie en een kinderdisco.

Healing Garden Healing Garden

Elke dag een gevarieerd muzikaal programma
Overdag kunnen bezoekers heerlijk wegzakken in de kussens voor het podium van de mainstage en wegdromen bij de klanken van fluiten, drums, didgeridoo’s of anders instrumenten. Meesterlijke verhalenvertellers, zoals Willem de Ridder, nemen je mee op fantastische avonturen. ’s Avonds zorgen onder andere DJ ISIS, DJ Satori en Kareem Raïhani voor het feestje rond het kampvuur.

Overige informatie en kaartverkoop
Healing Garden 2016 vindt van vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei plaats op het Erkemederstrand onder Zeewolde. Het festival opent vrijdag 18:00 uur haar deuren, de camping gaat vrijdag al om 16:00 open.
Weekend- en dagtickets zijn hier verkrijgbaar.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *