Zo drinkt je peuter zelfstandig uit de fles

Baby fleshouder

De Gripper van Cognikids

Deze flexibele fleshoes is makkelijk vast te [pakken voor een baby of peuter, en helpt zo met het zelfstandig leren drinken uit de fles.

De hoes past om kleine en grote babyflessen en is gemaakt van BPA-vrij TPE. De zuigfleshouder Gripper van het merk Cognikids is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Grip technologie voor motorische ontwikkeling

De open structuur heeft precies de juiste afmetingen voor kleine vingertjes om vast te grijpen en draagt bij aan de motorische ontwikkeling en de hand-oog coördinatie. De Gripper fleshouder kan worden gebruikt vanaf 4 maanden als de baby leert grijpen en oppakken.

Zo gaat de Gripper om de fles

De Gripper past om kleine en om grote babyflessen. Je kunt de onderkant open trekken en zo over de fles heen schuiven.

Over Green Jump

De webshop Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen, inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

www.greenjump.nl

 

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte Of en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.