Betaald uit eten! Rotterdamse App Zoekt 10 Restaurant Testers

Rotterdam – 13 December 2018
Gratis uiteten? De lekkerste vacature van Rotterdam vindt je bij Restoranto. Deze startup is namelijk op zoek naar mensen die graag uit eten gaan om de app te testen.

Op deze website zal je niet vaak vacatures voorbij zien komen, maar deze vonden we te mooi om niet even met jullie te delen. Dat deze vacature populair is geloven we graag:

Met de Restoranto app bestel je vooraf in restaurants, zodat je direct aan tafel kunt wanneer jij dat wil.
Om de app te testen kwam Restoranto met de lekkerste vacature die je kan bedenken. Je kunt de app in Rotterdam proberen en jouw mening geven, Restoranto betaald de lunch of het diner.

Wij spraken kort met een van de oprichters Ralph de Groot:

Waarom zoeken jullie testers?

Met de Restoranto app kun je vooraf bestellen in restaurants. Het eten staat klaar zodra je binnenkomt, ideaal tijdens een korte lunchpauze of wanneer je nog ergens heen moet.

De app is erg aan het groeien en er komen elke dag nieuwe restaurants bij. Daarnaast is dit een nieuwe service waar restaurants soms nog aan moeten wennen. We willen gasten die via Restoranto bestellen en onze restaurants de beste ervaring bieden en daarom zijn we op zoek naar mensen die de app willen proberen en feedback kunnen geven. Op die manier wennen onze partnerrestaurants ook aan het proces.

Hoe zit dat eigenlijk als je een restaurant tester bent?

Wanneer je geselecteerd wordt als tester ontvang je af en toe berichten van Restoranto met de vraag om bij een van onze restaurants langs te gaan

Ik las op jullie website ook iets over een goed doel?

Dat klopt! Wij zijn gek op eten, en vinden het een mooi streven als heel de wereld hiervan kan meegenieten. Daarom doneren we voor elke reservering een maaltijd aan een kind in Oeganda. Het is echt een win-win situatie. Voor de gast een vlotte lunch, en voor degenen die het minder hebben een voedzame maaltijd.

Bekijk hier de vacature : Rotterdamse App Zoekt 10 Restaurant Testers

Direct Restoranto downloaden kan ook.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *