Beter & Leuk’s GOOD FOOD!

Nu ook in de Amsterdamse Pijp

Ons motto: Stop Eating Shit! Oftewel, geen prefab, vol met E-nummers-rotzooi-eten, maar vers en homemade. Vanaf deze zomer lunch je ook in De Pijp met een gezonde salade of een vers bereide soep. Snoepen van een net-uit-de-oven-taart kan ook. Ga voor de originele boerenboter, bio eitjes en (riet) suiker variant of kies een sweet waar geen dierlijk product, suiker of gluten aan te pas zijn gekomen.

Beter & Leuk Amsterdam

Food&Fashion
Twee jaar geleden opende de eerste vestiging haar deuren in Amsterdam Oost. De combi goed eten en verantwoord (maar LEUK!) shoppen in een huiskamersfeer sloeg best wel in als een bom (al zeggen we het zelf). Het tweede lunch- en afternoontea cafe bevindt zich, als shop-in-shop, in fair conceptstore Charlie+Mary. Een plek waar je sinds 2009 ethical fashion, vintage accessoires en originele cadeaus shopt.

Beter & Leuk eten

Lazy Breakfast Music Club
Op zaterdag maken we bij Beter&Leuk graag een feestelijk ritueel van het ontbijt, met heerlijk comfortfood en fijne muziek. Er is keuze uit twee ontbijtmenu’s: The Guilty Pleasure All The Way (scones! eitjes uit de oven!) en The Healthy One (homemade granola! bomvolle fruitsalade!). De muzikale begeleiding kan bestaan uit funky soul van een DJ, lieflijke liedjes van een singer-songwriter of klassieke muziek van een conservatoriumbandje: Live Music it is!

Wat doen wij nog meer?
Wij leveren (voor een crisis proof prijsje) de hapjes en taartjes op je partijtje, bezorgen lunch op je werk of verzorgen een babyshower in ons privé restaurantje.

Beter&Leuk
Beter&Leuk is de naam van twee ontbijt- en lunchcafe’s in Amsterdam: in de Eerste Oosterparkstraat 91 en in de Gerard Doustraatr 84, ook is er een gelijknamige webshop (www.beterenleuk.nl). Ontbijten, heerlijk lunchen, of gewoon een kopje koffie in een ontspannen sfeer zijn de kernwoorden. Ons motto is: stop eating shit, eat good food! We werken daarom met eerlijke producten van toffe leveranciers. Beide winkels worden gerund door een klein team, dat met liefde pure gerechten bereidt, bijzondere activiteiten in de winkel organiseert en caterings op (locatie) verzorgt. In overleg is bijna alles mogelijk!

www.beterenleuk.nl

www.charliemary.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *