Biobite is zooo LKKR

biobite-etendrinken-mailenwin

Biobite eerlijk en stoer!

Biobite LKKR zit vol met lekkermakers: hazelnoten, amandelen, zaden, dadels, bessen en abrikozen. Plus specerijen om de smaak verder te verhogen. Het geheim van onze biologische bakker maakt de LKKR vervolgens helemaal af.

Suiker of conserveermiddel hebben we niet toegevoegd!

Goed kauwen, smaakt beter
Biobite LKKR is er in de varianten Boekweit en Spelt. Deze waardevolle granen, aangevuld met haver en gierst, maken dat er echt wat te kauwen is. Behalve meer smaakbeleving geeft kauwen ook een verzadigingsgevoel. En dat helpt weer tegen tussendoortjes, die beter achterwege kunnen blijven.

Verkrijgbaar bij Estafette Biologische Eetwinkels, Organic Food For You, de Natuurwinkel en Ekoplaza Bussum/ Nieuwegein. Bestellingen bedrijfscatering via www.biobite.nl.

biobite-etendrinken-mailenwin

Mail en win
E-mail je naam en adresgegevens naar biobite@debeterewereld.nl en maak kans op een van de 40 kennismakingzendingen van Biobite LKKR: Spelt en Boekweit.

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

biobite-etendrinken-mailenwin

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *