Biologische thee Natural Temptation altijd een goed cadeau!

biologische thee

Natural Temptation heeft een feestelijke serie biologische thee, om mee te zeggen wat jij bedoelt. Voor elke gelegenheid het ultieme cadeau. 

Met keuze uit maar liefst 12 soorten, komt deze serie biologische thee tegemoet aan iedereen die heel attent uit de hoek wil komen. De smaken zijn afgestemd op de sfeer en het gevoel, passend bij het moment. De verpakking is kleurrijk en feestelijk tegelijk; een feestje om te geven en te krijgen. Bovendien is er aan de zijkant een speciaal kaartje afgebeeld waarop je jouw boodschap kunt zetten. Om je buurvrouw te bedanken omdat ze op de katten heeft gepast, of bijvoorbeeld om je vriendin succes te wensen met haar examen. Of zomaar, omdat je iemand lief vindt.

“Je bent attenter met thee”

Biologische thee van Natural Temptation is verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels en reformzaken, adviesprijs € 3,49.
Volg Natural Temptation op Facebook of kijk voor meer info op www.naturaltemptation.eu

Mail & Win

Like ook onze Facebook pagina en vul hieronder je naam, verzendgegevens en een leuke motivatie in en dan maak je kans op 1 van de 5 complete theepakketten van Natural Temptation!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *