Birch Wtr – biologisch berkenwater

Birch WTR

Birch Wtr is een 100% natuurlijke traditionele drank uit Oost Europa. Het berkenwater wordt direct getapt uit de wilde berkenboom en staat al eeuwen bekend om haar zuiverende werking.

Dit sap bevat onder andere veel mangaan en er worden geen suikers toegevoegd aangezien de berkenboom zelf Xylitol produceert, een gezonde zoetstof voor een natuurlijke frisse smaak.

Gedurende de zomer slaat een berk veel mineralen en vitamines op in haar wortels. Aan het einde van de winterperiode neemt een berkenboom in korte tijd veel water op vanuit de grond. Dit water wordt op natuurlijke wijze gefilterd door de boom zelf waarbij de mineralen en vitamines aan het sap worden toegevoegd. Vervolgens loopt dit sap via de wortels naar de stam, waarna het direct uit de boom getapt kan worden. Dit wordt gedaan op een manier die niet schadelijk is voor de boom.

Birch WTR

 

Rosehip en Nettle

Het berkenwater geldt als een gezond alternatief voor traditionele frisdranken, bevat zeer weinig caloriëen en is een ideale drank voor elk moment van de dag, tijdens sport of als een natuurlijke energiedrank.

Birchwater is verkrijgbaar in een pure variant of in de smaken Rosehip en Nettle waarbij gebruik gemaakt van een infusie met biologisch gedroogde brandnetel of rozenbottel.

Mail & Win

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *