Breng water terug naar de oorsprong

water

Waarom is er zoveel beweging over zoiets simpels?

Nog nooit is er zoveel te doen geweest om iets wat zo vanzelfsprekend is; kraanwater, water in flessen, waterfilters, waterontharders en nu zelfs watervitalisators. Waarom is er zoveel in beweging over zoiets simpels?

Dat het kraanwater niet optimaal smaakt en negatieve effecten kan hebben op keuken apparatuur, kunnen de meeste mensen wel waarnemen. Vooral in de steden of in gebieden waar het water heel hard is. Maar wat zorgt er nu voor deze eigenschappen? Is dat de chemische samenstelling van het water? Of is er ook nog een andere factor aanwezig?

Water is samen met zuurstof het belangrijkste element in ons bestaan en tegelijkertijd het meest onverklaarbare stofje ter wereld. Maar i.p.v. het onverklaarbaar te noemen zou je ook kunnen zoeken naar rationele verklaringen voor de bijzondere eigenschappen van water.

Nieuwe onderzoeken laten zien dat de chemische samenstelling veel minder belangrijk blijkt te zijn dan de structuur van het water. Wat moet je je daar nu bij voorstellen? De structuur van water? Watermoleculen vormen groepjes, die worden clusters genoemd. Onder druk van bijvoorbeeld waterzuivering en lange afstanden door waterleidingen worden deze clusters heel groot en wordt de structuur van de moleculen anders. Door natuurlijke processen zoals stromen, wervelen en de elektromagnetische velden uit de natuur worden de clusters juist klein en fijn.

Hardheid van water en de structuur
Wanneer je dan bijvoorbeeld kijkt wat er met het calcium molecuul gebeurd, krijg je hier een duidelijker beeld van. Bij vitalisering, natuurlijke beïnvloeding van water zoals in de natuur met behulp van technologie, veranderd het grove en schadelijke calcietmolecuul uit de waterleiding in het onschadelijke en fijne ‘aragoniet’.

Calcium in de vorm van ‘aragoniet’ geeft geen aanslag meer en ruimt bestaande kalkafzettingen zelfs op! Ook smaakt het water opeens heerlijk zacht zonder verlies van mineralen en sporenelementen die van nature in het water horen te zitten. Zo breng je water echt terug naar haar natuurlijke oorsprong.

Vergelijking Calciet Aragoniet met tekst

Dit is nieuwe informatie over water die op dit moment steeds meer bodem krijgt in Nederland, omdat de effecten zo overduidelijk zijn.

Je kunt een watervitalisator op de hoofdleiding, op de kraan, op de douche of onder het keukenkastje plaatsten. Zelfs in de C.V. voor een betere en energiebesparende functie van de verwarmingsketel. Verander de structuur van het water en je kunt op een onderhoudsvrije en duurzame manier een positieve bijdrage leveren aan je leefomgeving.

• Oude kalkafzettingen in Leidingbuizen en Boilerinstallaties worden weer afgebroken

• De samenstelling van het water wordt niet veranderd.

• Belangrijke mineralen en sporenelementen blijven in het water.

• Voordelige en natuurlijke methode – geen chemische middelen of electriciteit.

• Geen vervanging van aparatuur nodig.

Gezondheid en duurzaamheid begint in de basis. De basis van alles is water!

Voor meer informatie en onderzoeksrapporten, neem gerust contact met ons op. www.water-solutions.nl / info@water-solutions.nl / 071-3628028 / 06 12728070Logo-Watersolutions-HR

 

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *