Van broodbeleg tot haardos het kan allemaal met kokos!

kokosolie

Ouders, ontdek de veelzijdigheid van de nieuwe kokosoliën

Je kunt ze namelijk overal voor gebruiken: Om in te bakken, braden, frituren, op je brood, maar ook voor huid & haarverzorging! Alles uit één pot dus ook nog eens oké voor je portemonnee!

Ontgeurd en extra virgin

Ekoland kokosolie is verkrijgbaar in twee varianten: extra virgin en ontgeurd. De extra virgin kokosolie is verpakt in een glazen pot van 500 ml en heeft een milde kokossmaak, waardoor deze een heerlijke touch kan geven aan veel verschillende gerechten. Ekoland ontgeurde kokosolie is verkrijgbaar in emmertjes van 550 ml, 1000 ml en 2500 ml. Deze variant is ontgeurd met stoom en door de neutrale smaak geschikt voor elk type gerecht.

ekoland

Van kleine plantages op de Filipijnen en Sri Lanka

De kokosolie van Ekoland komt uit kokosnoten, afkomstig van kokosnoten in kleine goed gecoördineerde plantages op de Filipijnen en Sri Lanka. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en de partner waarmee Ekoland samenwerkt is al meer dan 10 jaar op locatie nauw betrokken bij diverse productieprojecten. Met uiterste zorg wordt toegezien op het garanderen van aanvoer, de kwaliteitsaspecten en de controle op het biologische productieproces.

Oogsten als de tijd rijp is

Eén van de lokale managers op de Filipijnen is Tony. Hij heeft een perfecte boekhouding van zijn farmers en vraagt ze alleen te oogsten wanneer de noten 12 maanden oud zijn. De noten zijn dan precies op de juiste rijpheidsniveau. Hierdoor worden er geen kokosnoten opgeslagen, maar worden ze altijd binnen 24 uur verwerkt.

Benieuwd naar het complete assortiment van Ekoland, ga dan naar:
www.ekoland.eu of volg Ekoland op Facebook.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *