Citron Pressé, de verfrissende hit van deze zomer

marie stella maris citron presse menthe

Marie-Stella-Maris Citron Pressé Menthe

Deze zomer introduceert Marie-Stella-Maris een nieuw zomerdrankje, namelijk Marie Citron Pressé Menthe. De verfrissende en natuurlijke dorstlesser. Bestel er eentje wanneer je geniet van de zon op één van jouw favoriete terrasjes. Het drankje bestaat uit een versgeperste citroen, munt en Marie bruisend water. Mix jouw zomer drankje met een klein beetje suiker om het naar eigen smaak te brengen.
Proost!

Inspiratie uit Frankrijkcitron presse menthe

“Un citron pressé s’il vous plait”.  In Frankrijk vind je vele restaurants en bars die Citron Pressé aanbieden; een onvermengde versie van limonade waarin de gast zelf citroensap, siroop (of suiker) en water apart geserveerd krijgen om in hun voorkeursverhoudingen te mengen. De Fransen zijn dol op dit drankje in de zomer. En waarom zouden we wachten tot we weer in Frankrijk zijn? Wij willen Citron Pressé Menthe met onze eigen twist ook op de Nederlandse en Belgische terrassen!

Bestel ‘m op het terras

Onze Citron Pressé Menthe bestaat uit versgeperste citroen, Marie-Stella-Maris bruisend water en om het naar eigen smaak te brengen kan je een klein beetje suiker toevoegen. Op steeds meer terrassen is Marie Citron Pressé Menthe te verkrijgen.
Kijk op www.marie-stella-maris.com voor alle adressen. Cheers!

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte Of en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *