Core Tour van Ben & Jerrys groot succes

IJsmerk deelt al meer dan een maand lang nieuwste smaken uit.

Bouwvakkers, brandweermannen en bankiers, allemaal legden ze de afgelopen maand hun werkzaamheden heel even neer om een lepel in de nieuwste ijssmaken van Ben & Jerry’s te steken. Onder het motto Bring The Core To Your Door toerde Ben & Jerry’s de hele maand mei door het land om zoveel mogelijk mensen te laten proeven van Berry White, Dough-ble Whammy en Karamel Sutra. Deze spiksplinternieuwe smaken vormen samen de ijscollectie die The Core wordt genoemd vanwege de zalig zachte kern van chocola of karamel. Het busje toerde sinds 3 mei langs al die plekken waar meerdere mensen bij elkaar zijn: denk aan hogescholen, universiteiten, winkelcentra en bedrijfsterreinen. Ben & Jerry’s vindt namelijk dat er meer gedeeld mag worden en trakteerde op grote potten ijs die mensen met elkaar mochten opeten. En omdat het bedrijf bij het uitdelen natuurlijk niet zijn trouwste fans wilde overslaan, konden die via Facebook een oproep doen om ook bij hen langs te komen. The Core Tour is bijna ten einde, op 7 juni zal het ijsbusje zijn laatste rondje rijden in Den Haag. Ben & Jerry’s heeft dan in 25 steden ijs uitgedeeld.

Ben & Jerry's

De eerste roadtrip
In 1986, acht jaar na het openen van hun ijssalon in Vermont, bedachten Ben Cohen en Jerry Greenfield dat het tijd was dat de rest van Amerika kennis maakte met hun ijs. Ze kochten een oude bus, beschilderden hem met koeien, wolken en weilanden en noemden hem de Cowmobile. Met de Cowmobile trokken ze dwars door Amerika en deelden overal gratis ijs uit. Voor de Nederlandse Core To Your Door tour is een speciale bus gemaakt waarmee het Ben & Jerry’s team het land zal doorkruisen.

Ben & Jerry's

Algemene informatie

Tourdata:
3 mei – Nijmegen
4 mei – Arnhem
7 mei – Enschede
8 mei – Almere
9 mei – Zwolle
10 mei – Assen
11 mei – Groningen
14 mei – Leeuwarden
15 mei – Alkmaar
16 mei – Haarlem
21 mei – Amsterdam
22 mei – Hilversum
23 mei – Leiden
24 mei – Zoetermeer
25 mei – Utrecht
27 mei – Heerlen
28 mei – Maastricht
29 mei – Eindhoven
30 mei – Breda
31 mei – Roosendaal
1 juni – Middelburg
4 juni – Dordrecht
5 juni – Rotterdam
6 juni – Delft
7 juni – Den Haag

The Core: De drie Core smaken Dough-bly Whammy, Berry White en Karamel Sutra zijn verkrijgbaar bij diverse videotheken, avondwinkels en bij Albert Heijn.
Adviesprijs: 500 ml vanaf € 5,25

Website: www.benjerry.nl
Facebook: www.facebook.com/benenjerrys. Fans kunnen zich nog aanmelden voor de steden Rotterdam, Delft en Den Haag.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.