De Cobb bbq: méér dan een barbecue

Cobb pro

Veilig, zuinig, veelzijdig en in een paar minuten klaar voor gebruik. Dat is de Cobb barbecue.

Bijzonder is dat hij aan de onderzijde niet heet wordt. Hierdoor kun je hem overal neerzetten en bovendien is hij makkelijk mee te nemen. Gebruik hem met z’n tweeën als tafelbarbecue op het balkon of als familiebarbecue in de tuin, op een picknickkleed in het park of op de camping.

Veelzijdig 
Je kunt met de Cobb barbecueën, maar met verschillende accessoires zijn de mogelijkheden van de Cobb verder uit te breiden. Voorbeelden van accessoires zijn een wok, een rooster en een bakplaat. Dit maakt het mogelijk met de Cobb te grillen, bakken, braden, wokken en roken. Met gemak zet je met de Cobb een heerlijke maaltijd op tafel!

cobb pro


Veilig & zuinig

De Cobb is een veilige barbecue. Omdat hij aan de onderzijde niet heet wordt, kan hij overal staan en zelfs verplaatst worden tijdens het gebruik. De Cobble Stone is speciaal ontworpen voor de Cobb. Het is een zuinige briket van natuurlijke materialen en geeft ruim twee uur kookplezier. Met gebruik van de Cobble Stone is de Cobb al met een paar minuten klaar voor gebruik. Je kunt ook gebruik maken van barbecuebriketjes. Met slechts 7 briketjes verbruikt een Cobb 80% minder brandstof dan een traditionele barbecue.

Cobb Pro pastelblauw Cobb Pro roze
Meer informatie over de Cobb vind je op www.mijncobb.nl. Hier vind je informatie over hoe de Cobb werkt, wat hij kan, de modellen en accessoires, maar bijvoorbeeld ook lekkere recepten die je op de Cobb kunt bereiden.

Mail & Win
Vul hieronder je gegevens en favoriete kleur (zie mijncobb.nl) in en like de Facebook pagina van Cobb om helemaal op de hoogte te blijven.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 2 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.