De kracht van focus

Tranquini

Energy Flows Where Your Attention Goes

Je herkent vast wel dat gevoel; zoveel te doen, alles tegelijk willen doen, alles heel goed willen doen en maar door. Werk, huishouden, kinderen, hobby’s, vrienden, familie! En jezelf maar afvragen hoe het toch komt dat je zo weinig energie hebt?

Als jij dit gevoel herkent, dan kun je vanaf nu gebruik maken van de kracht van Focus.

Focus

Focus is kracht. Waar je op focust is waar je energie naartoe gaat. “Energy Flows where your attention goes”. Een universele basiswet. Misschien herinner je je nog van je rijlessen, dat als je focust op waar je naartoe wilt, dat dat is waar de auto vanzelf heen gaat. Het is met fietsen net zo, je kijkt altijd bewust of onbewust iets verder voor je uit.

Als je dus focust op wat je wilt bereiken (in plaats van op dat wat je moet) dan krijg je energie. Je kunt het beste focussen op de voordelen die je ervaart op het moment dat je jouw doel hebt bereikt in plaats van op de pijn die je ervaart op de weg naar je doel. Pijn zorgt ervoor dat je afhaakt en kost je veel energie. Het vooruitzicht op een leuke beloning trekt je juist door de pijn heen. Denk aan wat je WILT doen in plaats van aan wat je MOET doen. Zorg dat jouw weg een bewuste keuze is, op die manier haal je de druk en stress eraf voor jezelf. Focus vooral op wat je wilt!

Natuurlijk

Stel nu dat je toch in het dagdagelijkse leven of op je werk dat gejaagde gevoel hebt en daardoor moeite hebt om te focussen of juist geneigd bent om te focussen op dat waar je echt geen zin in hebt of waar je tegen aan hikt. Dan kun je, als niks meer werkt, een Tranquini Positively Relaxed drinken.

Tranquini® Positively Relaxed is een premium functionele lifestyle drank, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Tranquini’s formule bestaat uit een combinatie van groene thee (met natuurlijke L-theanine) en extracten van kamille, lavendel en citroenmelisse. Deze ingrediënten helpen om stress te verlichten en gevoelens van angst te verminderen zonder dat je er slaperig van wordt. Tranquini stimuleert de alfagolven in de hersenen wat je helpt om mentaal te ontspannen en te focussen.

tranquini

Tranquini’s website en Facebook-pagina zijn gevuld met inspirerende content om op mentaal te kunnen ontspannen.

Tranquini is in Nederland verkrijgbaar in Mixed Berries- en Green tea Twist variant bij de Albert Heijn, Albert Heijn to go, Foodora, Jumbo, Landmarkt, Spar, Coop en Zelfstandige Benzine stations.

Relax. Be Positive. Good Happens

www.facebook.com/TranquiniPositivelyRelaxed

Door Muriel Dalmulder NLP Trainer en Master Coach

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *