Drink water zoals de natuur het bedoeld heeft: zuiver, mineraalrijk & vitaal!

Er zitten schadelijke stoffen in ons drinkwater, maar ook mineralen die wel goed voor ons zijn zoals Calcium, Magnesium, Zwavel en Fosfor. Veel filtersystemen halen te weinig schadelijke stoffen uit het water of halen er juist teveel uit en daardoor helaas ook de mineralen die juist zo belangrijk zijn voor de opname van water in de cellen van ons lichaam.

Water Solutions kiest voor een natuurlijke manier van zuivering door het gebruik van hoogwaardige actieve koolstoffilters in de EWO Vitality Filter en EWO Gourmet systemen. Deze verwijderen wel schadelijke vaste stoffen zoals zware metalen, chloor, pesticiden en herbiciden, virussen en bacteriën en hormoon- en medicijnresten, maar laten de belangrijke mineralen in het water zitten.

Vervolgens wordt de moleculaire waterstructuur veranderd middels een vitalisator. Het resultaat is zuiver, mineraalrijk en vitaal water. Wat dit doet voor je gezondheid? Snijbloemen leven twee weken op zuiver en vitaal water, en dat zegt eigenlijk alles: dit is water zoals de natuur het bedoeld heeft!

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met:

Water Solutions
www.water-solutions.nl
T: 085-8771668
E: info@water-solutions.nl

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *