Duurzaam tandenpoetsen: natuurlijk schoon & fris gebit!

natuurlijke tandpasta

Duurzaam tandenpoetsen: sterke tanden, gezond tandvlees en een frisse adem. Dat willen we allemaal maar al te graag. We poetsen onze tanden en kiezen dan ook minstens twee keer per dag en vaak flossen of raggen we ook nog met een tandenstoker of spiraalborsteltje. Maar toch hebben nog veel mensen te maken met tandvleesproblemen.

De serie kruidentandpasta’s van Himalaya bieden uitkomst. Ze bevatten geavanceerde Ayurvedische kruidenformules en werken van binnenuit. Zo zijn deze tandpasta’s – elk met hun eigen, specifieke werkingsgebied – expert op het gebied van tandvlees. En ze smaken nog lekker ook!

Ayurvedische kruiden

Het hoofdbestanddeel van de kruidentandpasta’s is het bijzondere kruid Miswak. Het helpt bij het voorkomen van tandvleesontstekingen en het vermindert bloedend tandvlees. Daarnaast zijn per tandpasta specifieke kruidenformules samengesteld die bijvoorbeeld tanden witter maken, een frisse adem geven en tandplak verwijderen en voorkomen. Zo wordt je gebit van buiten en van binnen gezond gehouden. De Himalaya kruidentandpasta’s bevatten geen kunstmatige geur- en smaakstoffen en agressieve schuurmiddelen. Ze zijn 100% vegetarisch en niet getest op dieren.

Duurzaam tandenpoetsen

Bij Himalaya staat duurzaamheid en zorg dragen voor de samenleving en het milieu hoog in het vaandel. De tandenborstel is het meest gebruikte plastic voorwerp ter wereld en wordt al sinds de jaren ’30 van dit materiaal gemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat de productie van een tandenborstel maar liefst 1,5 kg aan verborgen afval genereert? Dit kan ook duurzamer. De borstel was meer dan 80 jaar terug van hout; nu maakt NextBrush hem van bamboe. Bamboe is een van de meest milieuvriendelijke materialen. De stijlvolle borstel voldoet aan alle eisen van de tandarts, waardoor er met de NextBrush op een verantwoorde manier gepoetst kan worden.
duurzaam tandenpoetsen

 

Mail & Win

UPDATE: Deze actie is verlopen. De winnaars zijn bekend.

Wil jij de tandpasta’s weleens proeven en ervaren wat het voor jouw gebit kan doen? En dan ook nog eens duurzaam bezig zijn met een bamboe tandenborstel? Vul dan snel je gegevens in (ook je adres) en maak kans op 1 van de 10 mondverzorgingspakketten t.w.v. € 13,02 bestaande uit een Himalaya Dental Cream, Sparkly White en Mint Fresh tandpasta en een echte NextBrush bamboe tandenborstel.

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?

Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *