Ecomarkt, dé biologische winkel

Ecomarkt

Een steentje bijdragen aan de natuur en een bewuste keuze maken in wat je eet. Dat wil jij toch ook? Het biologisch eten is steeds populairder geworden en je kunt tegenwoordig bij veel winkels terecht voor een biologische levensstijl. Wij raden jou echter onze favoriete online natuurwinkel aan, Ecomarkt. Ecomarkt is dé biologische winkel waar je eindeloos jouw online boodschappen kunt doen. Online winkelen is nog nooit zo leuk geweest. Gemakkelijk bestellen, een snelle levering en kritisch op kwaliteit, dat is Ecomarkt!

Niet alleen biologische en gezonde voeding bij Ecomarkt!

Kende jij Ecomarkt al? Wij, van De Betere Wereld, doen al een aantal jaar onze online boodschappen bij Ecomarkt. Het is een fijne winkel om je biologische producten te bestellen. Ecomarkt heeft namelijk niet alleen een ruim assortiment aan biologische voeding, maar je kunt er ook heel goed terecht voor non-food. Zo hebben zij verzorgingsmiddelen, supplementen, schoonmaakmiddelen, keukengerei en dan kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan. Wil jij ook beginnen met een biologische lifestyle of was je hier zelfs al een tijdje mee bezig? Kies dan ook eens, net als wij, voor Ecomarkt!

Een biologische lifestyle begint natuurlijk bij de producten, maar Ecomarkt wilt jou nog veel meer bieden. Zo informeren zij hun klanten graag in de vorm van interessante blogs. Wekelijks wordt je op de hoogte gehouden van de laatste trends, leuke video’s en achtergrond artikelen over de producten. Weet jij bijvoorbeeld al wat de foodtrends van 2018 zijn of hoe gezond Himalaya zout nu echt is? Dit, en nog veel meer, lees je bij Ecomarkt.

Zo biedt Ecomarkt je dus extra informatie, maar dit is niet het enige. Zo heeft Ecomarkt hun eigen spaarsysteem en kun je zonnetjes sparen.

Zonnetjes sparen, om blij van te worden

Sparen, bijna iedereen doet het en wij zijn er gek op! Jij ook? Bij Ecomarkt kun je, zoals ik al zei, zonnetjes sparen. Bij elke bestelling ontvang je zonnetjes en bij een bestelling van €60,- krijg je zelfs een zonnetje extra! En deze zonnetjes kun je weer inleveren bij een volgende bestelling voor korting, super fijn toch!? Als vaste klant van Ecomarkt kun je dus extra profiteren. Zo kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en dan blijf je wekelijks via de e-mail op de hoogte van fijne aanbiedingen, de laatste blogs en heerlijke recepten!

Recepten? Ja, dat biedt Ecomarkt ook! Elke week komt er weer een nieuw recept online, waarmee Ecomarkt jou wilt inspireren.

Ecomarkt

Gezonde recepten, ik ben er wel aan toe!

Raak jij namelijk soms ook jouw inspiratie kwijt voor lekkere en gezonde recepten? Wij in ieder geval wel en daarom laten wij ons wekelijks inspireren door de recepten van Ecomarkt. De recepten zijn vaak makkelijk te maken (,erg gezond) en ze zijn ook super snel klaar. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke bananenbrood of aan snelle Mexicaanse taco’s. Ze hebben alles van ontbijt, lunch tot feestgerechten!

Ecomarkt heeft dus een ruim assortiment, interessante blogs en lekkere recepten, maar streeft ook naar kwaliteit. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en onderbouwing. De reeks keurmerken zijn hier het bewijs van.

De kwaliteit die Ecomarkt biedt

De goede kwaliteit van de producten is terug te vinden in de keurmerken. Ecomarkt probeert enkel producten te verkopen met een Europees biologisch keurmerk, EKO-keurmerk, Demeter keurmerk of BDIH-keurmerk. Deze keurmerken hebben allemaal hun eigen voorwaarden. Misschien weet je al wat de keurmerken betekenen, maar voor de zekerheid nog een kort overzicht:
Het Europees biologisch keurmerk laat zien dat de producten biologisch zijn, dat ze vrij zijn van chemische middelen, dat de herkomst van de producten bekend is en dat de veehouders er een diervriendelijke werkwijze op na houden.
Het EKO-keurmerk laat weten dat de producten vrij zijn van bestrijdingsmiddelen of kunstmest, de veehouders er een diervriendelijke werkwijze op na houden en er geen genetisch gemodificeerde zaden worden gebruikt.
Het Demeter keurmerk is iets anders dan de voorgaande twee. Zij maken gebruik van minimaal 60% biologische mest, 80% biologisch voer voor de dieren van eigen bedrijf en stro dat afkomstig moet zijn van een biologisch of biologisch dynamisch bedrijf.
Het BDIH-keurmerk is een Duits keurmerk dat gericht is op cosmetica in plaats van voeding. Met dit label wordt aangegeven dat de cosmetica niet getest zijn op dieren, er geen gentechnologie plaats vindt en dat er alleen gebruik gemaakt wordt van biologische grondstoffen.

De keurmerken maken Ecomarkt tot een rechtmatige natuurvoedingswinkel, die kwaliteit en toegankelijkheid bovenaan heeft staan. Naast deze keurmerken geeft Ecomarkt zijn producten ook extra labels. Deze labels geven aan of een product vegetarisch, veganistisch of vrij is van allergenen. Denk bij allergenen aan gluten, lactose ed. Hierdoor is Ecomarkt ook heel toegankelijk als je een dieet volgt of een allergie hebt.

Dieet of intolerantie, je kunt gewoon genieten!

Als je een dieet of intolerantie hebt, kan het al lastig genoeg zijn om boodschappen te doen. Ecomarkt probeert het hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken door hun producten te labelen met speciale labels. Op deze manier hoef jij je tijdens het online winkelen niet zorgen te maken of het gekochte product iets bevat wat jij niet mag hebben. De speciale labels zijn ontworpen voor de volgende allergieën, intoleranties of diëten; een pinda- en notenallergie, een glutenintolerantie, een suikervrij dieet, een koolhydraat arm dieet, een soja vrij dieet, een lactose intolerantie, voor vegetariërs en veganisten en een zoutarm dieet. Ik denk dat er voor jou dus vast ook wel iets bij zit!

Ik denk dat we dus wel kunnen concluderen dat Ecomarkt er voor iedereen is! Het voornaamste doel van Ecomarkt is om jou gezond en bewust te laten eten. Zij willen jou inspireren en helpen om een happy healthy life te hebben en dankzij alle informatie, fijne recepten en leuke aanbiedingen zet jij binnen een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel!

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje bij Ecomarkt! Helaas verkoopt Ecomarkt geen verse producten, maar daarentegen bieden zij jou wel de volgende voordelen:

*Zonnetjes sparen voor korting         

*Voor 21:00 uur besteld morgen in huis         

*Keuze uit ruim 7000 producten               

*Veilig en gemakkelijk betalen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.