Een Betere Keuken met zuiver en vitaal water

water

Bij de bereiding van ons eten wordt vaak voorbijgegaan aan het hoofdbestandsdeel van onze voeding: water.

De kwaliteit van het water op het gebied van de chemische samenstelling en de moleculaire structuur is van enorm belang als het om het bereiden van gezonde voeding gaat. Onze voeding bestaat, net zoals ons lichaam, niet voor niets voor het grootste gedeelte uit water. De zuiverheid van het water en de structuur van de watermoleculen is bepalend voor de voedingswaarde, opneembaarheid, smaak, textuur en vele andere eigenschappen van ons eten en drinken.

De structuur van water
Deze moleculaire structuur speelt hierin de grootste rol. Deze is in Nederlandse leidingwater echter ernstig verstoord geraakt door de vele onnatuurlijke bewegingen en behandelmethoden waarmee het water in aanraking is gekomen voordat het bij ons uit de kraan komt. Omdat ook in Nederland de chemische samenstelling van het leidingwater te wensen over laat en er steeds vaker schadelijke stoffen zoals medicijnresten in aangetroffen worden is het nodig om water eerst te filteren en daarna te vitaliseren zodat men in de keuken kan genieten van water zoals de natuur het bedoeld heeft, zuiver & vitaal.

Zuiver en vitaal water
Filtering verwijdert schadelijke stoffen uit het leidingwater. Denk hierbij aan zware metalen, medicijnresten, hormonen, virussen en bacteriën etc. Let wel op dat de gebruikte filter een zogenaamde dichtheid heeft van minimaal 0,5 micron en niet ook alle opgeloste stoffen in het water verwijderd, want dit zijn belangrijke stoffen zoals Calcium, Magnesium, Zwavel etc die al veel te weinig in ons voedsel voorkomen tegenwoordig.

water

Vitalisatie herstelt de moleculaire structuur van het water waardoor het weer de positieve eigenschappen krijgt van natuurlijk bronwater. Vitaal water is direct opneembaar door de cellen van ons lichaam en zorgt daarmee voor een betere hydratatie en afvoer van gifstoffen. Dit zorgt voor heerlijk zacht water dat fijn weg drinkt, zodat je er gemakkelijk de zo belangrijke 2 á 2,5 liter per dag van kunt drinken en verbetert de smaak van koffie, thee en andere dranken aanzienlijk.

Dure apparaten en gadgets zijn niet nodig voor een betere en gezondere keuken. De beste oplossingen zijn altijd de simpelste. Water is de bron van het leven, begin bij de basis.

Meer weten?
Meer informatie over zuiver & vitaal water en de effecten op onze voeding en gezondheid, of heeft u een vraag? Bekijk dan onze website www.water-solutions.nl of stuur een e-mail naar info@water-solutions.nl.

water-solutions

(advertorial)

Lees ook
>  de andere artikelen in de De Betere Keuken-Special

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.