Een hele maand lang gratis ‘super gezond-en gemakkelijk’ ontbijten?  

Nu de dagen korter worden en het s’ ochtends nog donker is, is de verleiding misschien groot om nog even wat langer onder de wol te blijven liggen. Ook nog uitgebreid in de keuken staan voor een voedzaam ontbijt wordt dan wellicht wat uitdagend.  

Met de Superfoodies ontbijtproducten zet je binnen een handomdraai een voedzaam en smaakvol ontbijt in elkaar, zodat je de dag energiek start én ’s ochtends net wat langer de tijd hebt!

Raw en 100% biologisch

Superfoodies producten zijn 100% biologisch en plantaardig.  Zonder chemische toevoegingen, zuivel, soja of geraffineerde suikers. Tevens zijn alle producten ‘raw’, dit houdt in dat alle ingrediënten niet verhit zijn boven de 42 graden, daardoor blijven de enzymen die van nature in planten aanwezig zijn behouden en kunnen de vitaminen en mineralen beter door het lichaam worden opgenomen.insta 2

 

Inmiddels heeft Superfoodies al 9 verschillende kant-en klare ontbijtproducten. Voor ieder wat wils en ideaal om te kunnen variëren.

granola-red-new   chia-choc-vanilla-new   paleonola-fruity-greens-new

Iets voor jou? Superfoodies is voor vrouwen én mannen die zich fit willen voelen en er gezond uit willen blijven zien. Superfoodies haalt het ‘’het zware’’ oftewel ‘’het moeten’’ uit gezond eten en benadrukt de plezierkant ervan. Wij zorgen er voor dat je met Superfoodies de juiste basis voor de dag binnenkrijgt, zonder gedoe maar mét heerlijke smaak!

Laat je inspireren op www.superfoodies.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *