Eerlijk avontuur bij Restaurant de Kas

Zo vanaf het land, op het bord!

Al een paar jaar zijn wij zeer gecharmeerd van Restaurant de Kas. Zij zijn ervan overtuigd dat eten het best smaakt als het bereid is met super­verse ingre­diënten, geteeld en geoogst met respect voor de natuur. Gisteren namen we weer eens een kijkje…

De Kas beschikt bij het restaurant over eigen kweekkassen en een tuin. Daarnaast beschikt het restaurant over een groot stuk akker, circa 10 kilometer buiten Amsterdam in de Beemster, waar in de volle grond seizoens­groenten worden geteeld.


Bij de Kas wordt dagelijks één menu samengesteld, afgestemd op de oogst van de eigen kwekerij.
De kookstijl van de Kas is geïnspireerd door de keukens van het mediterrane platteland.
Superverse lokale groenten spelen een belangrijke rol. Onze chefkok bereidt ze dusdanig dat de authentieke smaak het best behouden blijft.
Voor vegetarische gasten bereidt de chef graag een geheel vegetarisch menu.

Dit keer hadden we een tongstrelend roodfruit feestje, een smaaksensatie van heek filet en een h’eerlijke ‘zalm maar dan anders’. En een echte augurk van het land. Zo vanaf het land op ons bord.



restaurantdekas.nl  

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.