Ekopura: biologische proteïne zonder toevoegingen

ekopura

Enjoy & Do Good

Eiwitten zijn de bouwstoffen van ons lichaam. Hieruit worden onder andere ons haar, nagels, huid maar natuurlijk ook onze spieren opgebouwd. Van nature heeft ons lichaam daarom veel eiwitten nodig vanuit het dieet. Er zijn veel producten beschikbaar om in deze extra eiwitbehoefte te kunnen voorzien. Hoe maak je echter de juiste keuze?

De gemiddelde behoefte is 0,8g per kg lichaamsgewicht. Na zware inspanning heeft je lichaam een nog grotere behoefte aan eiwitten om te kunnen zorgen voor een goed spierherstel. Ekopura biedt hiervoor een gezond en verantwoord alternatief.

We love Nature
Iets meer dan een jaar geleden is Ekopura van start gegaan, opgericht door twee broers en hun vader in Amsterdam. De broers zijn fanatieke sporters en kwamen tot de conclusie dat de behoefte aan pure en bewuste voeding goed voorzien is. Echter op het gebied van supplementen en proteïnen is dit zelden het geval. Ekopura wil daarom bijdragen aan een actieve, gezonde en bewuste levensstijl door middel van pure producten waarbij respectvol is omgegaan met mens dier en milieu.

ekopura ekopura
Het eerste resultaat hiervan is een pure biologische whey proteïne met 80% eiwit zonder toevoegingen dat van nature alle essentiële aminozuren bevat en vol zit met anti-oxidanten. De whey is afkomstig van biologische koeien die het gehele jaar vrij buiten kunnen grazen. Naast de naturel variant zijn ook de smaken ‘Smooth Cacao’ en ‘Refreshing Vanilla’  verkrijgbaar. De shakes zijn heerlijk romig en goed te mixen met een veelvoud aan ingrediënten.

Creëer zelf de heerlijkste shakes!
Op de social media van Ekopura komen de mooiste en meest heerlijke creaties voorbij. Neem een kijkje op Facebook of Instagram voor inspiratie of surf naar www.ekopura.com voor de producten.

ekopura ekopura

 

Mail & Win
Vul hieronder je gegevens in en maak kans op 1 van de 6 zakken bio proteïne van Ekopura!*

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de 6 winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *