En toen was er: GoPure organic Fruits & Veggies!

Geschikt voor vegans!

Chips maar dan anders: dat zijn de Fruits & Veggies van GoPure! En dat allemaal dankzij de bijzondere bereiding van de lekkerste groente en het mooiste fruit. Samen een supermix!

Te beginnen bij de pastinaak en de rode biet met hun natuurlijke aardse smaaktonen. Die hebben zij in fijne schijfjes gesneden om ze vervolgens te bakken in biologische
olie. Daar krijg je die lekkere, krokante bite van. Daarbij deden ze een flinke hand dunne schijfjes zachtzure appel. Die ze dus niet bakken, maar een tijdje rustig hebben laten drogen. Voor een lekkere, záchte bite. Nou: die mix dus.

Is dit gewoon? Nee! Is dit lekker? Ja! En natuurlijk zijn deze chips helemaal vegan, vezelrijk en vrij van toegevoegde suiker (de vermeldde 37gr resp. 38gr suikers per 100gr zijn afkomstig van de ingrediënten – red.).
O ja: ze hebben deze zowel gezouten als met een heerlijke kaneel- en anijssmaak. Probeer ze maar eens. Wedden dat je een fan wordt van hun nieuwe Fruits & Veggies?

Meer informatie vind je op hun website:
www.gopure.org

Mail & Win

We mogen 5 Fruits & Veggies-pakketten verloten! Hoe lekker is dat?!
Een pakket bestaat uit GoPure organic fruits & veggies sea salt 40g + 90g, GoPure organic fruits & veggies cinnamon & star anise 40g + 90g en een GoPure fruits & veggies zadelhoes. Vul hieronder je naam en adresgegevens in* en dan maak je al kans!

* je ontvangt dan automatisch onze Healthy Lifestyle Weekly (je kunt je direct weer afmelden maar dan mis je wel specifieke win-acties die alleen in de nieuwsbrief verschijnen)

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *