Wegdromen met Tranquini

“MUZIEK IS DE SLEUTEL NAAR EEN BETERE IK”

In de Betere Wereld portretteren we elke maand de Flow van een inspirerende en positieve persoonlijkheid, in lijn met Tranquini.

Al zo lang als ik het mij herinneren kan, wil ik op het toneel staan. Ik droomde regelmatig van een zaal vol mensen die mij toejuichte. Met de een na de andere grootheid zong ik een duet. Mijn favoriet was Michael Jackson. Met hem heb ik in mijn dromen heel wat duetten gezongen. Ik was een jaar of zeven toen ik met een songfestival bij ons in de buurt de 2e prijs won. Dat was mijn eerste overwinning en ik wist dat ik dit voor de rest van mijn leven wilde doen. Ik wilde zingen, ik wilde acteren, ik wilde mijn eigen show!

Nu 40 jaar later heb ik op heel wat podia mogen staan, met heel veel fantastische mensen mogen zingen en mooie rollen mogen spelen, maar mijn “eigen show” heb ik nog nooit gehad. Terwijl ik dit schrijf realiseer ik mij dat het leven op zich misschien wel ‘mijn show’ is, met een aller groots toneel. Een toneel waar ik maar al te graag op sta, met muziek als mijn metgezel. Muziek is voor mij de sleutel naar een betere ik. Ik geloof in het leven zien als een groot toneelstuk waarin ik een prachtige rol mag spelen. Ik kan mijn ziel bloot geven onder het mom van “kunst”. Of ik nu een liedje aan het schrijven ben, aan het zingen ben met mijn band Greenfields, in het theater een rol aan het spelen ben of op mijn vloer aan het rommelen ben met het bedenken, knippen of maken van een nieuw kledingstuk, het is allemaal een uitlaatklep, een vorm van therapie.

Ik wil niet alleen mensen raken en aan het denken zetten, ik wil ook mezelf “helen”. Dit klinkt misschien een beetje soft, maar niets is minder waar, want met mijn muziek kan ik ook zeker rebelleren en om me heen slaan en schoppen en oh wat is dat heerlijk!!! Mijn gevoelens toevertrouwen aan pen en papier en daar iets prachtigs uit laten komen is bijna kinderlijk magisch…

juan

“Ik kan als een kind wegdromen tijdens het schrijven/creëren van een nieuwe song. Dan zit ik helemaal in mijn element. Op die momenten voel ik niet alleen de flow, maar ben ik één met de flow en nu komt het: Ikdronk onlangs een koud blikje Tranquini en de smaak deed mij denken aan een snoepje uit mijn kindertijd. Het bracht mij terug naar een periode waarin ik mij onoverwinnelijk voelde, waarin alles mogelijk was en ik zeker wist dat al mijn dromen uit zouden komen. Ik wil regelmatig terug gaan naar dat gevoel en Tranquini helpt mij daar prima bij. I don’t just feel the flow, I am one with the flow “

Meer weten over Juan? Volg hem op:

@juanwellsofficial
@juanwellscollections

Relax. Be good. Positive happens 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *