Feesten op groene beats en muziek van duurzame artiesten


Viva Las Vega’s Food Festival
.

Op zaterdag 30 juni vindt Club V, de duurzame en spetterende afsluiter van het Viva Las Vega’s Food Festival, plaats in Studio/K in Amsterdam. De drankjes zijn biologisch, de stroom is groen en zelf opgewekt en je wordt ook nog verwend met een verrassend hapje! Wie denkt dat bewuste mensen niet van het leven genieten kunnen hier het tegendeel zien. De voetjes gaan flink van de vloer tijdens de concerten van Florian Wolff en Laura Estevéz (bekend van The Voice of Holland). Na deze twee concerten van Nederlands meest duurzame artiesten kun je tot diep in de nacht dansen op de beats van DJ Wesdex & Don Lennon. Deze groene muziekavond is tevens het eerst concert van Laura Estevéz met haar nieuwe band. Toegangsprijs van deze avond is 12,50 euro inclusief hapje en zijn te bestellen via: http://www.viva-las-vegas.nl/club-v/tickets/

Viva Las Vega's Food Festival

Laura Estevéz
Met haar gouden keeltje wist ze tijdens The Voice of Holland al menig persoon te ontroeren. Nu treedt ze voor het eerst op met haar nieuwe band tijdens een festival en jij kan erbij zijn! Wat staat je te wachten? Soul & Rock and
Roll!

Florian Wolff
Florian Wolff wil de wereld twee dingen nalaten: een enorme catalogus vol mooie liedjes en… niets. Want ondanks zijn niet geringe schoenmaat streeft Florian naar een zo klein mogelijke voetafdruk. Met zijn plaat ‘The Nature Of Things’ zet hij daarmee alvast een stap in de goede richting, want de liedjes op de plaat klinken zo warm dat je de kachel de komende winter zeker twee graden lager kan zetten.

DJ Wesdex & Don Lennon
Na de concerten van Florian Wolff en Laura Estevéz kan iedereen zich opmaken om tot in de late uurtjes los te gaan op draaikunsten van DJ Wesdex & Don Lennon. Een verantwoord duo dat menig feestje al omtoverde tot een groot succes.
Club V is de muzikale afsluiter van het Viva Las Vega’s Food Festival. Dit festival wordt georganiseerd door Stichting Viva Las Vega’s. Stichting Viva Las Vega’s is een verse beweging, opgericht en gerund door jongeren met een liefde voor plantaardig lekkers. Ons doel is op een positieve en creatieve manier de consumptie van plantaardige voeding te promoten. Viva Las Vega’s zet zich op deze manier in voor een transitie naar een meer duurzame, diervriendelijke en mensvriendelijke samenleving.

www.viva-las-vegas.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *