Laatst bijgewerkt op 17 januari 2018
Laatste update op 17 januari 2018
Het is weer januari, voor veel mensen hét moment om na de feestdagen weer even op hun voeding te letten. Geldt dit ook voor jou?! Dan zit je met deze gezonde havermoutkoekjes helemaal goed. De koekjes zijn glutenvrij, vegan en zonder toegevoegde suikers. Ze passen dus helemaal bij jouw goede voornemens!
Dit heb je nodig:
2 bananen
100 gram (glutenvrije) havermoutmeel
40 gram pecannoten
25 gram Ananda Chocolate (De Ananda chocoladerepen zijn 75% pure chocola, gezoet met bananaflakes. Bye bye sugar!)
Verwarm de oven op 180 graden. Doe de bananen in de keukenmachine (kan ook met een mixer of met een vork), voeg het havermoutmeel toe (makkelijk te maken door havermoutvlokken te vermalen in de keukenmachine of blender). Hak de pecannoten en de chocola in kleine stukjes en roer deze met een lepel door het banaan-havermout mengsel. Schep met een lepel kleine hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes 20 minuten in de voorverwarmde oven. Houd de koekjes goed in de gaten, elke oven is anders!
Laat de koekjes afkoelen zodat ze knapperig worden, en geniet!
Hi! Welkom bij De Betere Wereld, hét platform voor iedereen die bewuster wilt leven. Ik ben Sanne en vertel jullie graag meer over een Healthy lifestyle. Vegan receptjes, healthy hotspots, tips & tricks én nieuwe producten. Veel plezier! Liefs, Sanne
Meer lezen van Sanne?
Niets missen van De Betere Wereld?
Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.