Healthy Hotspot: SNCKBR Amsterdam West

Healthy cheating, dat kan bij de healthy hotspot in Amsterdam West: SNCKBR. Zoals de naam al doet vermoeden, snacks zoals we die kennen, maar dan healthy!
Bij SNCKBR kan je terecht voor ontbijt, lunch én diner. Ze bieden healthy snacks voor zowel vlees-en viseters als vega’s & vegans. Op de menukaart staat gemakkelijk met kleurtjes aangegeven wat er in de gerechten zit, inclusief de hoeveelheid calorieën, dat is eens even makkelijk!

Bij binnenkomst werd ik al meteen vrolijk, wat een gezellig sfeer! Hoge tafels, lage tafels en leuke nisjes waar je kan zitten. De planten door de hele zaak maken het plaatje compleet.

Rond lunchtijd krijg je naast de gewone all day kaart ook een speciale Shakes&Pancakes kaart, beide vegan! De pancakes moesten uiteraard even geprobeerd worden, het was een succes! De Chocoholic, met avocado, banaan, rauwe cacoa en kokossnippers smaakte net zo als dat hij er uitzag! ; )


In de avond staan er ook lekker healthy treats op de kaart, zoals de zucchini spaghetti, bloemkoolpizza of een healthy kapsalon!

Naast de twee vestigingen in Amsterdam en de vestiging in Eindhoven, heeft SNCKBR sinds kort ook een vestiging in Utrecht; 100% VGN (vegan)!

Ben jij al bij SNCKBR geweest, let us know!

SNCKBR,
Kinkerstraat 106-108,
1053 EC Amsterdam
www.snckbr.com

 

Hi! Welkom bij De Betere Wereld, hét platform voor iedereen die bewuster wilt leven.
Ik vertel jullie graag meer over een Healthy lifestyle. Vegan receptjes, healthy hotspots, tips & tricks én nieuwe producten. Veel leesplezier!

Liefs, Sanne

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *