Herbruikbare rietjes en duurzame drankjes met Klean Kanteen (Win!)

herbruikbare rietjes

Zwoele zomers, de mussen vallen van het dak van de hitte, en jouw drankje is al lauw voordat het de kans krijgt je te verkoelen. Dat kan gelukkig anders!

Héérlijk koel water, een verse smoothie of mocktail/cocktail met veel ijsblokjes – het is een eitje voor deze drinkflessen en tumblers van Klean Kanteen dat ook nog eens met herbruikbare, hygienische rvs rietjes en bpa-vrije deksels komt.

herbruikbare rietjes herbruikbare rietjes

De beste koelhouders

De beroemdste drinkfles is er nu in een dubbelwandige uitvoering. Deze is daardoor perfect isolerend: een ijskoud drankje blijft in deze Reflect Insulated maar liefst 24u koel. Heb je de lekvrije bamboedop al gezien? Natuurlijk is de Reflect Insulated erg duurzaam, want gemaakt uit rvs, zonder plastic, zonder verf én zonder BPA, ftalaten of andere toxische stoffen.
De Tumbler Vacuum Insulated is ook dubbelwandig en isoleert daardoor beter dan een normaal drinkglas. Perfect om je drankje net iets langer koel te houden. Ook altijd leuk om een milkshake of ijsje uit te lepelen!

herbruikbare rietjes herbruikbare rietjes

Herbruikbare rietjes

Ook voor onderweg is de Tumbler je vriend: de Straw Lid Set-deksel sluit naadloos aan op alle dubbelwandige tumblers en de 16oz pint. Dankzij het rvs rietje blijf je genieten, very cool!
Bij deze set zit ook een schoonmaakborsteltje, maar je kan het rietje even goed in de vaatwasser plaatsen. De RVS rietjes worden ook in een Straw Set van 4 aangeboden, afgewerkt met een siliconen omhulsel (al dan niet in een fel kleurtje), inclusief schoonmaakborsteltje. Plastic rietjes belanden hoe dan ook toch weer in die vuilnisbak, en helaas ook in de oceanen.

Help dus -net als Klean Kanteen- mee aan een plastic afvalvrije wereld, en ga voor deze drinkflessen, tumblers en rietjes!

www.kleankanteen.com

herbruikbare rietjes herbruikbare rietjes

Doe mee aan de Win-actie op onze Facebook-pagina of Instagram!
(update: de actie is inmiddels afgelopen!)

 

Niets missen van onze Healthy tips & tricks?
Like onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte, en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *