Het allerbeste voor jouw ontbijt (win)

P. Jentschura MorgenStund’ is de volwaardige ontbijtbeleving voor het hele gezin. Vooral voor kinderen is het ontbijt onmisbaar voor een gezond en goed geluimde begin van de dag.

De basenvormende pap overtuigt met waardevolle voedingsstoffen, geeft met weinig calorieën lang een verzadigd gevoel en is licht verteerbaar. Kortom – de ideale basis voor een langdurig lichamelijk en geestelijk prestatievermogen.
Met heet water vermengd is MorgenStund‘ in een handomdraai klaar en is met vruchten, noten, kruiden of havermelk een lekker ontbijt. Er zijn eindeloze variatiemogelijkheden die het ontbijt afwisselend en individueel maken.
Zoals deze heerlijke Morgenstund cranberry repen!

Meer heerlijke recepten en info vind je op www.p-jentschura.nl

Mail & win

Wil jij kans maken op 1 van de 10 verpakkingen Morgenstund? Vul je gegevens en motivatie hieronder in en probeer dit voedzame ontbijt zelf!

 

 

 

 

 

Update: Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd! In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk! En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.