Het lekkerste kraanwater ooit!

BRITA filtert water van kalk, chlorine, lood, koper, etc.

Water staat meer dan ooit in de belangstelling; groeiende welvaart en een groeiende wereldbevolking maken verantwoord drinkwatergebruik noodzakelijk. Te midden van verschillende initiatieven en oplossingen in dit kader wordt vooral het drinken van kraanwater in plaats van gebotteld water veelvuldig gepromoot. En voor wie vanwege chloor en kalk geen liefhebber is van kraanwater, biedt BRITA de oplossing.

Door Nanny Schutte

Hoewel het Nederlandse kraanwater van goede kwaliteit is, kan het altijd beter. Want behalve chloor en kalk bevat kraanwater kleine hoeveelheden metalen zoals lood en koper, uit de leidingen waarmee het naar uw huis getransporteerd wordt. Fijnproevers weten dat dit de smaak en geur van het water beïnvloedt en daarmee van koffie, thee, groenten, pasta’s, soepen en rijst.

Superzacht
De BRITA Waterfilterkan filtert smaak- en geurverstorende stoffen zoals kalk en chlorine en reduceert bovendien verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Door het gebruik van de Waterfilterkan optimaliseert u dus thuis uw kraanwater, met als resultaat superzacht water. Heerlijk om te drinken, thee en koffie van te zetten of in te koken. Bijkomend voordeel is dat u praktisch geen kalkaanslag meer heeft in uw huishoudelijke apparaten en pannen.

brita-waterfilterkan

Intensief gefilterd
De Waterfilterkan maakt gebruik van het Maxtra filterpatroon, die het water snel filtert. Een fijne zeef houdt de kleine deeltjes tegen, harskorreltjes (ionenwisselaar) filteren kalk en zware metalen zoals koper en lood, actieve kool filtreert stoffen zoals chloor, bepaalde pesticiden en organische verontreinigingen, en een speciale fijne zeef tenslotte houdt de laatste kleine deeltjes tegen.

Soorten en maten
BRITA Waterfilters zijn er in verschillende soorten, voor particulier en professioneel gebruik. Behalve Waterfilterkannen, verkrijgbaar in frisse kleuren, biedt BRITA ook een On Tap systeem, dat direct op de kraan kan worden aangesloten. Alle BRITA filterpatronen zijn bovendien recyclebaar. Goed voor u dus, en voor het milieu.

www.brita.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *