Hoe Nano Zilver al eeuwen voor verlichting zorgt

Hoe communiceer je als producent van mineraalsupplementen het belang van het nemen van extra mineralen als je aan banden wordt gelegd door verregaande wetgeving?

Nadat The Health Factory in 2015 gedwongen werd haar edelmetalen (zilver, goud en platina) als niet-voedingssupplementen te verkopen en ze de regelgeving rondom gezondheidsclaims van vele natuurlijke stoffen zoals mineralen steeds strenger zag worden, werd het duidelijk dat er een alternatieve route nodig was om essentiële kennis en onderbouwde informatie te kunnen delen. Zo ontstond het kennisplatform www.nanomineralen.nl. The Health Factory is hier niet uniek in. De meeste producenten van hoogwaardige voedingssupplementen maken gebruik van onafhankelijke websites, vaak zelfs met opleidingsmogelijkheden. Ook voor het spoorelement Indium is een aparte informatiewebsite gekomen, www.indiuminfo.nl.

Wat voor informatie kun je vinden op Nanomineralen.nl?

Allereerst kun je uitgebreide informatie lezen over het belang van extra mineralen in deze tijd. Alle onderzoeken en documenten waar het platform zich op baseert, zijn terug te vinden op de site.
Over bijna alle nano mineralen kun je uitgebreide informatie en toepassingen lezen, doseringen en noem het maar op. Informatiebrochures over alle nano mineralen zijn te downloaden en er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen en korte filmpjes. Tevens kun je verschillende webinars bekijken, als je liever luistert dan leest.

En niet te vergeten kun je talloze positieve gebruikservaringen lezen. Voor professionals die nano mineralen adviseren en/of verkopen is er een professionele omgeving.

Wist je dat zilver al gebruikt wordt sinds de oudheid om zijn ziekte bestrijdende en weerstand verhogende kwaliteiten?

Het gebruik van zilverwater als natuurlijk antibioticum is al eeuwen oud. De Egyptenaren gebruikten zilveren munten als conserveringsmethode voor melk en de Chinezen voegden zowel zilveren als gouden munten toe aan kookwater om kleine deeltjes hiervan binnen te krijgen. Tijdens de grote epidemieën die Europa teisterden tijdens de Middeleeuwen, bleven mensen van adel en koningshuizen in grotere getalen leven. Zij aten namelijk met zilveren bestek en dronken uit zilveren bekers. Kleine stukjes van het zachte zilver braken af en beschermden de mensen tegen infecties.

Zilverwater, ultrakleine deeltjes zilver verdeeld in zuiver water, bestaat al zo´n 130 jaar en is in de Verenigde Staten zelfs een geregistreerd geneesmiddel geweest.

Het werd rond 1900 veelvuldig ingezet bij zeer uiteenlopende klachten van huidirritatie tot hersenvliesontsteking! Artsen en apothekers schreven regelmatig zilverwater voor bij onder meer oog- en oorontstekingen. De opkomst van antibiotica heeft zilverwater naar de achtergrond gedreven. Het is tegenwoordig echter de teloorgang van diezelfde antibiotica, die ervoor zorgt dat het oude middel steeds meer aan populariteit wint.

Belangrijk bij je keuze voor zilverwater is een goede kwaliteit. Het nano zilver van The Health Factory biedt een superieure kwaliteit van zeer stabiele, ultrakleine deeltjes zilver in extreem zuiver water. Uit onderzoek komt steeds weer naar voren dat hoe kleiner de deeltjes zijn, hoe beter de werkzaamheid is en hoe veiliger het product. Aangezien zilver onder invloed van licht oxideert, wordt het nano zilver verpakt in donkerviolet glas, het enige glas dat het zilver beschermt tegen de oxidatie. Vele mensen door de geschiedenis van de mensheid heen hebben ervaren wat zilverwater voor hen kan doen.

Lees ervaringen met nano zilver op www.nanomineralen.nl/ervaringen-met-nano-zilver.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *