Hoe val ik op een verantwoorde manier af?


Wat is gezonde voeding?

Het voedingsadviesbureau El Mondo te Leiden is opgericht door de levensmiddelentechnoloog én voedingsepidemioloog de heer Khanh Le. Alle levensmiddelen in de supermarkt worden door levensmiddelentechnologen gemaakt; zij weten als geen ander hoe de levensmiddelenwetgeving in elkaar steekt. Voedingsepidemiologen proberen via wetenschappelijke studies een relatie tussen voeding en ziekten te vinden.

Het voedingsadviesbureau El Mondo geeft op een wetenschappelijk onderbouwde en transparante manier voedingsadvies in de breedste zin van het woord. Van de productie van levensmiddelen tot en met het slikken van voedingssupplementen. Immers, wij eten geen vitamines en mineralen maar levensmiddelen en/of slikken voedingssupplementen.

El Mondo geeft u een kijk in de keuken van de levensmiddelenindustrie en diëtist. U komt te weten wat de levensmiddelenindustrie en diëtist werkelijk over voeding weten. Hoe u de verpakking van levensmiddelen moet lezen, wat de wet over voeding en voedingssupplementen zeggen en welke wetenschappelijke artikelen over voeding u moet geloven.

http://www.elmondo.org/

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *