Innerwave: Detox, Eat & Play

innerwave

Het nieuwe gezondheidsprogramma van Innerwave

Detoxen, ook wel ontslakken of ontgiften, is anno 2015 geen onbekende meer: een detoxkuur zuivert het lichaam en is voor velen een startpunt op weg naar een gezonder en energieker leven.

Fans van detoxen geven dan ook aan dat een kuur hen bewuster maakt van de werking van voeding op het lichaam. Het geeft een enorme energieboost wat motiveert om vooral op diezelfde voet door te gaan. De uitdaging ligt precies daarin: die gezonde levensstijl daadwerkelijk behouden, juist na de kuur.

innerwave

 

Detox, Eat & Play
De naam zegt het al: Detox, Eat & Play bestaat uit drie onderdelen die mensen op weg helpen naar een gezonde levensstijl.

Detox
Het eerste onderdeel is de Detox, waarbij de focus ligt op het zuiveren van het lichaam met de Innerwave Wellnesskuur. Deze detoxkuur bestaat 17 dagen, opgedeeld in drie fasen:

Get ready for the launch! Een afbouwbase waarin het normale voedingspatroon wordt afgebouwd.
Let’s Detox. De Wellnesskuur zelf (met of zonder darmspoeling).
Keep calm & cool down. De fase waarin langzaam wordt opgebouwd naar een gezond voedingspatroon.

Eat
Innerwave werkt met verschillende Healthcoaches, waaronder Rens Kroes. Zij bieden persoonlijke ondersteuning bij het volhouden van een gezond eetpatroon na de Innerwave Wellnesskuur. Dit doen zij o.a. door het opstellen van voedingsschema’s en te adviseren op het gebied van voedingssupplementen. Naast de mogelijkheden voor persoonlijk advies geeft Innerwave ook veel voedingstips via de website om een gezonde levensstijl te behouden na het detoxen.

Smoothie recept (powered by Rens Kroes)

Juicy Meal
½ komkommer
1 schijf ananas
1 sinaasappel
Handje verse munt
Scheut kokoswater
1 theelepel chiazaad
Bereiding
Schil de sinaasappel en pers het samen met de komkommer, ananas en de munt in de juicer uit en maak er sap van. Voeg er kokoswater en de chiazaden aan toe. Doe het in een flesje en laat de zaden 10 minuten weken voordat je het opdrinkt. Geniet!

Play
Een gezonde levensstijl is pas compleet door regelmatig te bewegen. Daarom biedt het Detox, Eat & Play programma van Innerwave ook de mogelijkheid tot personal training. Dit kan thuis of op locatie. Ook is het mogelijk een persoonlijk trainingsschema op te laten stellen waar ‘Innerwavers’ zelf mee aan de slag kunnen, thuis of in de sportschool. Daarnaast kunnen detoxers meedoen aan workshops, gericht op beweging. Innerwave werkt met verschillende trainingspartners verspreid over het hele land die ervaring hebben met opbouwen naar een gezond leefpatroon.

innerwave

Over Innerwave
Innerwave, een Nederlands initiatief van Healthcoach Patrick Willems, is inmiddels een gevestigde naam binnen de health- en detoxscene. Sinds 2007 helpt Innerwave bekende en minder bekende Nederlanders zich weer fit en gezond te voelen door middel van de wellnesskuren, kuurreizen, lezingen of coachingstrajecten. Patrick hoorde van ‘Innerwavers’ geregeld hoe moeilijk het is om na de kuur niet in oude, ongezonde eetpatronen terug te vallen. Deze verhalen hebben hem doen besluiten een volledig gezondheidsprogramma op te zetten.

Distributie, prijzen & meer informatie
Prijzen zijn afhankelijk van het op maat gemaakte programma. Meer informatie over het gezondheidsprogramma Detox, Eat & Play van Innerwave, detoxen in het algemeen en de locaties waar kuren gevolgd kunnen worden, staat vermeld op de website: www.innerwave.nl of neem contact op met Innerwave (contactpersoon: Patrick Willems) via: info@innerwave.nl.

“En daar begon ik dan, aan een kuur van maar liefst zestien dagen. Vijf dagen voorbereiden, zeven dagen vasten en vier dagen opbouwen. Maar dat niet alleen. Tijdens het vasten heb ik iedere dag twee darmspoelingen gedaan, zowel ’s ochtend als ‘s avonds. Na de kuur voelde ik me als herboren!” – Rens Kroes


Mail & Win UPDATE
Innerwave stelt 2 x een Detoxkuur -compleet met begeleiding- twv. 250 euro beschikbaar; dus geef via het formulier je gegevens door als ook een motivatie, en dan maak je kans… Enjoy!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *