Kerstfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

kerstfair

‘Een heerlijke kerst!’

Van 10 t/m 13 december vindt op het prachtige landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de gezelligste Kerstfair van Nederland plaats.

Kerstbomen met ontelbare lichtjes, oud Hollandse gevelhuisjes en grote kampvuren zorgen voor een unieke sfeer met een warm kerstgevoel. Overheerlijke delicatessen voor het kerstdiner, wintermode en de meest bijzondere kerstcadeautjes zijn te vinden bij ruim 90 stands in en rond de historische hofsteden en vloedschuren van het landgoed.

kerstfair

Luister onder het genot van heerlijk warme chocolademelk of glühwein naar de mooiste kerstliederen die live ten gehore worden gebracht door verschillende koren en bandjes. De Kerstman neemt je mee voor een ritje in een arrenslee, getrokken door paarden met rinkelende bellentuigen. Wil je weten hoe Kerst volgens de tradities gevierd wordt op het landgoed? Bezoek dan de in kerstsfeer gehulde woonvertrekken van Huis Mariënwaerdt.

Voor meer informatie: www.kerstfair.nl

 

kerstfair

kerstfair


Mail & Win UPDATE

Vul hieronder je gegevens in, en maak kans op 1 van de 5 x 2 entreekaarten plus een landgoedpakket met onze eigen landgoedproducten twv. € 15.

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *