Kom naar Puur Fair, de beurs voor duurzame verrassingen, aanbiedingen en info!

puurFair

18 september, Westergasfabriek Amseterdam. Bepaal je entreegeld zélf, achteraf!

Op 18 september van 10 tot 18 uur, vind de Puur Fair plaats. Ruim 65 stands over energie & wonen, voeding, lifestyle, vrijetijd en mobiliteit. Ook zijn er lezingen en workshops. Wat te denken van het maken van een eetbare plantenwandeling? Of horen hoe mensen zonder restafval en plastic leven en een moderne leefstijl hebben?

Puur Fair is tegelijk met Neighbourfood market en Neu now art festival op het Westergasterrein, Amsterdam. Tickets gratis te reserveren via www.puur-fair.nl, betaal achteraf wat je het waard vindt (oftewel, waardebepaling achteraf).

puur fair

Waarom?
PuurFair wil zo veel mogelijk mensen inspireren om vanaf nu een duurzamer leven te leiden.
Daarom brengt PuurFair producten, diensten en trends onder de aandacht die jou helpen. Om gezonder te eten en te leven, verstandiger om te gaan met de aarde, water, energie, om geld te besparen, om afval te verminderen of te hergebruiken.
Op de jaarlijkse PuurFair beurs presenteren we overzichtelijk de mogelijkheden. Kom kijken en beleef de mensen achter de merken. Geniet van hun enthousiasme om samen met jou te werken aan een duurzame toekomst!

www.puur-fair.nl

Gerelateerd:
>  PuurFair, impressie vorig jaar

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *