Lekker met de bonen erbij van HAK!

hak

Bonen staan volop in de aandacht dit jaar. Niet alleen is 2016 door de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Jaar van de Boon, ook het Voedingscentrum gaf bonen onlangs een prominente plek in de Schijf van Vijf. En dit is niet voor niets, bonen zijn harstikke lekker en gezond en hebben daarnaast een aantal duurzame eigenschappen.

We eten in Nederland echter nog veel te weinig bonen. Dit komt omdat veel mensen niet weten welke bonen er allemaal zijn, en hoe zij deze lekker klaar kunnen maken. HAK startte daarom vorig jaar met de campagne ‘bonen erbij’. Je kunt je dagelijkse maaltijd nog rijker en lekkerder maken met bonen erbij. Ook introduceerde zij vier nieuwe bonen in een stazak. Deze bonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Zo bevatten ze geen conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen. Bovendien hoef je de bonen niet te koken, te verwarmen of af te gieten voor je ze aan een gerecht toevoegt. HAK bonen in stazak zijn direct klaar voor gebruik. Wel zo handig!

hak

Niet alleen HAK doet haar best om Nederland meer bonen te laten eten. hakOok Herman den Blijker draagt zijn steentje bij. Zo bracht hij vorig jaar zijn nieuwe kookboek uit; ‘Herman over bonen’.

Wil jij ook vaker bonen op tafel?
Vul hieronder jouw gegevens én lekkerste bonen-recept in en maak kans op een bonenpakket met onder andere de nieuwe stazakken van HAK en het kookboek van Herman den Blijker.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *