Lente! Tijd voor biologische acaciahoning…

bijen-shopper-de-betere-wereld-koken

Nieuw bij De Traay, in een handige kleine knijpfles

Het is bijna weer lente! Dit is de periode waarin de zoetgeurende witte bloemen van de acaciaboom in Europa volop bloeien. De bijen zijn gek op deze nectar en maken er heerlijke honing van. Acaciahoning heeft een milde en zoete smaak. Lekker door je thee/koffie, yoghurt of in een smoothie! En door de vloeibare textuur ook handig voor je eigen baksels, marinades en granola.

acaciahoningDeze populaire honingsoort is er al in pot en knijpfles. Nu ook in een handige kleine knijpfles van 250gr. Super handig om mee te nemen op vakantie, ideaal voor onderweg en natuurlijk voor de kleine huishoudens bij het ontbijt, om mee te bakken en in lekkere recepten.

Verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkels voor €3,95

www.detraay.com

 

PS: Wisten jullie dit al:

Samenwerking De Traay & Honey Highway  
Imkerij de Traay wil graag actief bijdragen aan een beter leefmilieu van de bijen en is enthousiast over het initiatief van Deborah Post, de Honey Highway langs de A4. Dit initiatief zorgt ervoor dat bijen en andere insecten voldoende gevarieerd voedsel kunnen vinden.
Sinds kort werkt imkerij de Traay samen met Deborah Post tijdens de avonden “Van Hollandse bodem” Op Hodenpijl. Daarnaast sponsort imkerij de Traay 1 van de 6 dagen van de biologisch-dynamische imker opleiding om zoveel mogelijk mensen te stimuleren de opleiding te volgen.

www.honeyhighway.nl en www.ophodenpijl.nl

hodenpijl acaciahoning hodenpijl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *