Lovechock. Pure Goodness.

Lovechock. Pure Goodness.

Nieuw: alle Lovechock chocolade repen met een nieuwe rauwe cacaomelange uit Ecuador en Peru, en in het bijzonder het nieuwe Lovechock Vegan M♥LK assortiment met drie heerlijke varianten die een veganistisch alternatief bieden voor melkchocolade. Wat alle chocolade repen gemeen hebben, zoals altijd, is de kracht van rauwe cacao waarbij veel repen een bron van magnesium, ijzer of hoog in vitamine C zijn. Het brede assortiment van Lovechock repen biedt rauwe chocolade genot voor elke smaak en voorkeur. Van pure repen boven de 80% cacao en Vegan M♥LK  repen tot een heerlijke witte variant namelijk de Golden White reep. Alle producten zijn vegan, 100% biologisch, alleen licht gezoet met kokosbloessemnectar, glutenvrij, sojavrij en palmolievrij.

Lovechock maakt echte rauwe chocolade. Chocolade die heerlijk anders en gezonder is. Maar weinig mensen weten dat elke rauwe cacaoboon vol belangrijke vitaminen, mineralen en flavanoïden zit. Daarom gebruiken we de kracht van rauwe cacao om pure, echte chocolade te maken.

Pure Goodness die lichaam, geest en planeet voedt. De wereld stukje voor stukje beter maken. Bij Lovechock begint het met rauwe chocolade.

Lovechock. Pure Goodness.

Lovechock

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.