Mail & Win: Biologisch huisdierenpakket

Biologisch voor u? Dan ook voor uw huisdier.

Nederlanders worden kritischer op wat ze kopen. Consumenten die met een gerust hart willen eten, kopen daarom biologisch. Logisch. Minder logisch is dat zij voor hun hond of kat nog steeds regulier diervoer kopen.

Yarrah biologisch dierenvoer

Hogere voedingswaarde
Biologisch diervoer heeft de naam duurder te zijn dan regulier diervoer. Bij biologisch diervoer geldt echter dat de voedingswaarde over het algemeen veel hoger ligt ‘Met kip” staat er voorop de verpakking van merk X. De kritische consument draait het pak om en leest dat er ‘4% kippenvlees in het donkerbruine brokje zit’. Dus niet in het gele of rode brokje, waar driekwart van de verpakking mee gevuld is. Biologisch diervoer is duurder dan een gemiddeld pak honden- of kattenvoer; gezien de strenge eisen en de hoogwaardige ingrediënten is dat ook niet verwonderlijk. Het prijspeil ligt echter lager dan diervoer in het hogere segment van regulier voer.

Beter
Door het ontbreken van welke schadelijke stoffen dan ook in het voer, is biologisch voer gewoon beter. Biologisch voor u? Logisch, maar dan ook voor uw huisdier. Meer weten? www.yarrah.nl

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *