Mail & Win: genieten van NietNormaalLekker


Eten & drinken op bijzondere locaties in Amsterdam.

Het smaakt gewoon goed als je voor een ander wat doet. Je ontmoet wereldse mensen en gerechten, je kunt bijvoorbeeld op het terras zitten van de Buurtboerderij, een brood kopen bij Iambe, een biertje drinken bij de Prael, tomaten halen bij Kwekerij Osdorp, lunchen bij de Buren en dineren bij The Colour Kitchen.

Deze en andere Sociale Firma’s zijn duurzaam ondernemers met een sociale doelstelling: ze bieden een goed product en ook werk voor kwetsbare mensen in onze samenleving. Echte kwaliteit proef je, een echt sociaal hart voel je. Tussen 24 en 29 juni serveren de sociale firma’s een speciaal menu voor jou.
Niet Normaal Lekker

Reserveren kun je via de website: NietNormaalLekker.nl Daar staat ook meer informatie.
De Niet Normaal Lekker actie Eten & Drinken is een initiatief van Stichting De Omslag en Stichting De Regenboog Groep.

Buurtboerderij Ons Genoeen
In het Amsterdamse Westerpark Buurtboerderij Ons Genoegen is een bruisend centrum van activiteit. Iedereen is welkom op de Buurtboerderij. Er zijn iedere dag broodjes, soepen, pannenkoeken, taarten, snacks en maaltijden te koop. Niet alleen de maag wordt gevuld, ook is er aandacht voor cultuur, lijf en leden. Neem deel aan een yogaklas of ontdek een bandje nog voor het in De Wereld Draait Door speelt. Kom naar een van de feesten, of huur de boerderij voor een trouwerij. De Buurtboerderij is al meerdere keren door het Parool uitgeroepen tot de coolste plek van Amsterdam. Dat mag ook wel met een prachtig terras in een oude boomgaard, een uitzicht schapen en landelijke rust binnen de stadsgrenzen. Er is een kruidentuin waar vrijwilligers aan de slag zijn. De kruiden uit eigen tuin worden in de gerechten verwerkt.
De Buurtboerderij wordt gerund door een groep van bijna 80 vrijwilligers, onder begeleiding van medewerkers van De Regenboog Groep. De werkzaamheden variëren van eenvoudig naar specialistisch werk: ontvangen en bedienen van gasten, schoon- en gezellig houden van het restaurant en recreatie/vergadergedeelte, helpen in de keuken, koken en ondersteunen bij feestjes en trouwpartijen.
Zo is de Buurtboerderij een plek om mensen te activeren. Medewerkers en vrijwilligers maken de Buurtboerderij tot een plek voor iedereen. De Buurtboerderij is eigendom van Stadsdeel West en wordt beheerd door Stichting Buurtboerderij; het beheer en de exploitatie is door de stichting uitbesteed aan De Regenboog Groep.

NietNormaalLekker.nl

 

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *