Mail & Win: gratis entreekaarten voor Gaaf Groen

De eerste editie van Gaaf Groen.

Deze eigentijdse en sprankelende beurs voor bezoekers met interesse in biologische, ecologische en authentieke producten & diensten. Het motto van de beurs is inspirerende duurzaamheid voor binnen en buiten. Gaaf Groen vindt plaats op zondag 8 september in en rondom het Sportpaleis Alkmaar en is geopend van 10:30 tot 18:00 uur.

Op dit moment telt de exposantenlijst al meer dan 130 bijzonder leuke bedrijven, aangevoerd door de enige echte Aardbeienacademie van Jan Robben. Tuinieren en vooral biologisch tuinieren is het hoofdthema van de beurs. Gaaf Groen wil de bezoeker graag inspireren om een deel van het dagelijks eten zelf te kweken en meer groen in de eigen tuin en omgeving te creëren. Daarvoor werkt Gaaf Groen samen met diverse exposanten en het project ´Groen dichterbij´.

De zelf gekweekte of in de natuur verzamelde oogst moet natuurlijk ook verwerkt worden. Daarvoor kan de bezoeker inspiratie en kennis opdoen bij tientallen standhouders, die op de beurs diverse workshops en demonstraties geven, bijvoorbeeld: Gezonde blenders en gratis gezondheid met gezonde groene smoothies uit eetbare wilde kruiden en fruit.

Gaaf Groen biedt naast het thema tuinieren informatie over haast iedere vorm van duurzaam leven met een grote diversiteit aan standhouders met duurzame producten en diensten. Je kunt ter plaatse bijvoorbeeld: zelf cosmetica maken bij Blooming Naturals of l leer om bier, wijn en andere producten te maken bij Brouwmarkt.

Samen bouwen wij via een inspirerende beurs aan een mooie gaafgroene wereld. Doet u ook mee?

Geef aan bij de kassa dat je via de Betere Wereld komt en krijgen dan automatisch korting van € 2,50 (basisprijs is 7,50), met de korting betaal je dus € 5,-.

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *