Meneer in de Keuken: eerste mannelijke YouTube foodkanaal van NL

Meneer in de Keuken

Elke vrijdag om 10 uur, nieuwe inspiratie online!`

Door te beginnen met het YouTube kanaal ‘Meneer in de Keuken’ wil KOHW, marketing & PR-bureau Kroon op het Werk en gespecialiseerd in food & drinks, het dagelijks koken voor mannen toegankelijk en spannend maken. Meneer in de Keuken is hét eerste mannelijke YouTube foodkanaal van Nederland.

Het mannenkanaal met het eerste filmpje staat nú live. Daarna komt vanaf vrijdag 4 december, elke vrijdag om 10.00 uur, een nieuw filmpje online boordevol inspiratie voor iedere man.

Uit onderzoek van KOHW in samenwerking met Ditmeijers’ Research blijkt dat 20% van de Nederlanders zichzelf een slechte kok vindt. Vooral mannen schatten hun kookkunsten laag in. De mannen noemen zichzelf een ‘onzekere thuiskok’, maar er gloort hoop aan de horizon… Meneer in de Keuken laat zien dat mannen tegenwoordig meer kunnen dan alleen een ei bakken.

meneer in de keuken

Hobbykok Paul Manten in de keuken van Meneer in de Keuken

Hobbykok Paul Manten en chef-kok Pjotr Rentinck, van restaurant DeVijfdeSmaak, gaan voor het mannenkanaal aan de slag in de keuken. Meneer in de Keuken richt zich op eenvoudige gerechten en koken zonder gedoe. Alle recepten zijn binnen 30 minuten klaar te maken. Paul en Pjotr maken echt “mannen eten” klaar, zoals pasta carbonara, een broodje bapao en buikspek. De mannen van Meneer in de Keuken koken voornamelijk met regionale en verse producten.

Alles onder één dak
Alles gebeurt bij KOHW onder één dak: van opname tot editing. Veel bedrijven zien een toekomst in een mannenkanaal. Om Meneer in de Keuken mogelijk te maken staat in het monumentale pakhuis van KOHW een fornuis van Falcon, een Big Green Egg, pannen en kookgerei van BK en een keukenmachine van Magimix.

meneer in de keuken

Chef-kok Pjotr Rentinck van restaurant DeVijfdeSmaak


Vloggen is hot
Vloggen wordt steeds populairder. Het is een variant op de normale blog, alleen bestaat een vlog uit videobeelden. Het kunnen filmpjes zijn van iemands dagelijks leven, van een evenement of een kookvideo. De filmpjes worden direct online geüpload. De gemaakte filmpjes worden op het social media kanaal YouTube geplaatst. Op YouTube kunnen gebruikers Meneer in de Keuken volgen en op deze manier op de hoogte blijven van de nieuwste filmpjes.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *