Nakd – Healthy Snacks

In de nieuwste Healthbox zaten weer heerlijke food-en nonfood producten. Zo ook dit healthy Nakd reepje en de Nibbles van Nakd. Ik vond het, zoals je zult begrijpen, natuurlijk héél erg om deze te moeten uitproberen.. ; )

Nakd Cocoa Delight

Voor de chocolovers onder ons, dit MOET je proberen! Het gezonde alternatief voor de wel bekende candybars. Handig om mee te nemen in je tas, lekker als tussendoortje om even je trek te stillen. De reepjes zijn glutenvrij, vegan én zonder toegevoegde suikers. Ze bestaan maar uit 4 ingrediënten:

– Dadel
– Cashewnoot
– Rozijn
– Cacao

De reepjes van Nakd zijn daarnaast nog in diverse andere smaken verkrijgbaar, waaronder Berry Delight, Cashew Cookie, Pecan Pie (één van mijn favorieten!), Caffé Mocha en Cacao Coconut.

Nakd Salted Caramel Fruit & Nut Nibbels

Ben jij een echte zoetekauw?! Dan is dit iets voor jou! Soms heb je gewoon een dag dat je zin hebt om lekker te snoepen. Dat kan nu zonder schudgevoel met de Nibbels van Nakd. Net als de Nakd repen zijn de Fruit & Nut Nibbels glutenvrij, vegan én zonder toegevoegde suikers.

Deze gezonde snoepjes zijn heerlijk door je (plantaardige)yoghurt, als topping op je havermoutje of om gewoon zo lekker uit het zakje te eten, thuis of onderweg!

Hi! Welkom bij De Betere Wereld, hét platform voor iedereen die bewuster wilt leven.
Ik vertel jullie graag meer over een Healthy lifestyle. Vegan receptjes, healthy hotspots, tips & tricks én nieuwe producten. Veel leesplezier!

Liefs, Sanne

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *