Natuurlijk samen eten en drinken op Landal Het Vennenbos

Met de introductie van pizza- en pastarestaurant ‘Pizza Limone’ voegt Landal Het Vennenbos een nieuw element toe aan haar restaurantformule ‘Natuurlijk Samen Eten & Drinken bij Landal’. Die is gebaseerd op het bereiden van verse en gezonde, duurzame ingrediënten uit de regio en samen proeven van gerechten en specialiteiten uit de regio. Met het vorig jaar geïntroduceerde Brasserie-restaurant was op Landal Het Vennenbos al een centrale ontmoetingsplek gecreëerd, daarop wordt nu voortgebouwd met Pizza Limone, waarmee Landal Het Vennenbos de primeur beleeft binnen Landal.

Supertrots zijn de medewerkers van Landal Het Vennenbos op hun nieuwe restaurants. General manager Jeffrey Stultjens legt enhousiast uit wat de gedachte is achter de nieuwe formule: “Landal en natuur zijn nauw met elkaar verbonden, en die natuur kun je niet alleen op en rondom onze parken beleven, maar ook in de restaurants. We bieden verse en lokale ingrediënten – veelal biologisch en duurzaam – en hebben de lekkerste (streek)gerechten op de kaart gezet, die worden met passie bereid en belanden zó op je bord.”

“Bijzonder is de open inrichting van het trendy interieur,” aldus Stultjens. “Hier schuiven gasten aan aan de stamtafel en is er aantrekkelijke kinderkaart. Onze gasten kunnen ook zelf aan de slag tijdens diverse kookworkshops. En het leuke is bovendien, dat gasten op elk moment van de dag kunnen binnenlopen en ervaren dat er altijd wat te beleven is. Voor kinderen hebben we een speelplaats ingericht in het zicht van de ouders.”

Pizza Limone

Op de grotere parken van Landal, zoals Het Vennenbos, vind je naast het hoofdrestaurant Brasserie ook een tweede restaurant: Pizza Limone. Op de kaart van Pizza Limone vind je diverse Italiaanse gerechten als antipasti, pizaa’s en pasta’s en ook een uitgebreide selectie Italiaanse kindermenu’s. In een gezellige ambiance, met gastvrij onthaal, sfeervolle muziek, een bijpassend drankje zijn in de open keuken de pizzaiolo’s met het pizzadeeg aan het gooien.

Buiten de Brasserie en Pizza Limone heeft Landal Het Vennenbos ook een Family Buffet Restaurant en een Beach Snack. Ook de ParkShop is afgelopen jaar ingrijpend aangepast aan ‘Natuurlijk samen eten en drinken’, met naast een breed assortiment gezonde en verse producten en afhaalmaaltijden ook veel beleving, zoals het zelf tappen, scheppen en schenken van ingrediënten.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *