Natuurlijke theesoorten van Celestial Seasonings

dirt chai banner

Dirty Chai voor elk moment van de dag!

Dirty Chai is de nieuwste thee van Celestial Seasonings en bestaat uit een unieke blend van koffie en thee met heerlijke ondertonen van kardemom, kaneel en zwarte peper. Het is een fantastisch samenspel van het natuurlijke van thee en de kick van een lekkere kop koffie.

De drank kan op diverse manieren en naar eigen behoefte gedronken worden. Zoals we gewend zijn van Celestial Seasonings is ook de nieuwe Dirty Chai verkrijgbaar in een lieflijke, volledig biologisch afbreekbare verpakking.

Celestial Seasonings biedt een thee voor elk moment van de dag. Of je nu aan het werk bent, een kopje thee voor in de middag of om rustig te kunnen slapen. De thee is 100% natuurlijk, de ingrediënten zijn van de beste kwaliteit, afkomstig uit duurzame landbouw en er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- of bewaarstoffen aan toegevoegd. Benieuwd geworden naar de theesoorten van Celestial Seasonings? Doe dan mee aan onze winactie, of koop ze in de supermarkt bijvoorbeeld.

Mail & Win
Zend  je naam plus verzendgegevens via onderstaand formulier in, en dan maak je al kans op 1 van 10 theepakketten met verschillende soorten thee en een theekopje.*

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

dirty chai

* Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen. Zie verder de Actie-voorwaarden

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *