Nieuw: Groente uit zee, recepten en informatie over zeewier en algen

Groente uit zee

Het nieuwste boek van Lisette Kreischer is uit!

Het nieuwe goud uit de zee: zeewier is lekker, voedzaam én milieuvriendelijk. Lisette Kreischer, vegan-kookboekenauteur, en Marcel Schuttelaar van de Stichting Noordzeeboerderij, sloegen voor dit unieke boek de handen ineen.

Groente uit zee

Klik voor grotere afbeelding

In Groente uit zee lees je álles over zeewier: over groei, de soorten en de samenstelling, tot informatie over voedingswaarde en bereidings- en aankoopadviezen. En natuurlijk kun je zelf aan de slag met 50 heerlijke plantaardige recepten. Zilt heeft de wind mee, ontdek het zelf!

Titel: Groente uit zee
Auteurs: Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij, Marcel Schuttelaar e.a.
Verschijningsdatum: 13 oktober 2015
Prijs: € 24,99
ISBN: 9789021560076

Groente uit zee


Lisette Kreischer

Expert op het gebied van groen, bewust leven en genieten. Met haar ecofabulous lifestyle laat ze zien hoe je ook helemaal groen in balans kunt leven. Haar Dutch Weed Burger (video) behaalde internationale faam. Eerder schreef Lisette Veggie in Pumps, Ecofabulous koken in alle seizoenen, Lisette in Luilekkerland, NON*FISH*A*LI*CIOUS, 10WYS en Wat de pot schaft.

Marcel Schuttelaar
Voedingskundig ingenieur en oud-campaigner; in 1995 Schuttelaar&Partners gestart, een adviesbureau voor duurzame en gezonde business. Marcel was mede-oprichter van de Max Havelaar Stichting. Zijn meest recente initiatief is Stichting Noordzeeboerderij, motor achter de teelt van zeewier op de Noordzee.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *