Nieuw in Nederland: Biotona

De lekkere gezondheidsboost voor een energiek gevoel 100%

Voldoende nachtrust, een paar keer per week sporten, tijd voor ontspanning, volop groente en fruit eten: een gezonde levensstijl is populairder dan ooit. En met een complete lijn hele goede raw en organic superfoods, supersappen en superconcentraten ter aanvulling op de dagelijkse voeding kan je helemaal niet meer stuk.

Biotona heeft zo’n complete lijn met producten. De superfoods zijn een lekkere manier om jezelf dagelijks een gezondheidsboost te geven. Voeg ze toe aan smoothies, shakes, andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water voor een snelle en eenvoudige gezonde touch. 100% puur en natuurlijk: een kleine aanvulling met een groot effect!

Biotona: raw & organic

Biotona heeft een uitgebreid assortiment raw & organic superfoods die een minimum aan bewerkingen hebben ondergaan. Tijdens de bereiding/productie blijft de temperatuur altijd onder 42º C, wat het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen garandeert. Biotona maakt gebruik van de kracht van de natuur en bundelt al het goede van powerplanten, grassen, bessen en groenten in haar producten. De zeer complete lijn varieert van bekende powerfoods als Goji, Acai en Pomegranate tot minder bekende soorten als Moringa en Camu camu. Organic crackers uit gespruite biologische zaden en een drietal wieren maken het bijzondere assortiment compleet.

Een kleine selectie uit het uitgebreide assortiment Biotona premium raw & organic superfoods, supersappen en superconcentraten:

Schermafbeelding 2016-11-08 om 16.26.53Biotona Bio Kale Raw

Kale of boerenkool is herontdekt als natuurlijke energiebooster! Deze gekrulde koolsoort wordt de koningin van de bladgroenten genoemd, want ze bevat een veelvoud aan fytonutriënten (plantaardige stoffen met medicinale Lettereigenschappen). De gewassen worden direct na de oogst en de selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot een poeder

De lekkere gezondheidsboost voor een energiek gevoel

Wat maakt Biotona raw & organic superfoods uniek:

✓ 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu

✓ Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd

✓ Gluten-en cholesterolvrij

✓ Vrij van conserveermiddelen, additieven, smaak-kleur-, zoet-of geurstoffen

✓ Vooral: lekker en gemakkelijk te bereiden

✓ Dat qua smaak, geur en kleur niet onderdoet voor de verse groente.

Het is rijk aan glucosinolaten – bekend vanwege de beschermende en anti-inflammatoire eigenschappen – en is een belangrijke bron van vitamine A, B, C, K en D. Kale bevat bovendien de mineralen calcium en magnesium en zit boordevol voedingsvezels, belangrijk voor een goede spijsvertering. Consumentenadviesprijs: €14, 120 gr.

Schermafbeelding 2016-11-08 om 16.27.03Biotona Bio Veggie Protein Raw

Bio Veggie Protein is een optimaal complex van plantaardige eiwitbronnen uit bruine rijst, erwten en hennepzaden en is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eiwitbehoeften van bijvoorbeeld sporters, vegetariërs/veganisten of mensen die een alternatieve, plantaardige maar kwalitatieve eiwitbron zoeken voor dagelijks gebruik. Het draagt bij tot het behoud en de groei van de spiermassa en is ideaal voor eiwitdiëten. Consumentenadviesprijs: €16, 300 gr.

Biotona Bio Maca Raw

Schermafbeelding 2016-11-08 om 16.27.19Maca is een knolgewas afkomstig van de wortels van Lepidium meyenii (Peruaanse ginseng) uit het Peruviaanse Andesgebergte en groeit op 4000 meter hoogte op arme grond onder barre weersomstandigheden. Om zich te beschermen tegen de extreme omstandigheden maakt maca beschermstoffen aan die ook heilzaam zijn voor de mens. Macapoeder is aangenaam van smaak en wordt verkregen uit biologisch geteelde macawortels die na een groeiperiode van 8 maanden handmatig worden geoogst. Maca biedt dankzij de unieke samenstelling van meerdere fytonutriënten als macamiden en macaënen ondersteuning bij lichamelijke en fysieke prestaties en wordt traditioneel ook gebruikt als afrodisiacum en voor het bevorderen van de vruchtbaarheid. Consumentenadviesprijs: €12,50, 200 gr.

Schermafbeelding 2016-11-08 om 16.27.30Biotona Bio Granaatappel Raw

Biotona Bio Granaatappel Raw is een poeder gemaakt van de vlezige pitjes van de rijpe granaatappel. De granaatappels voor Biotona worden 100% biologisch gekweekt en direct na het oogsten en de selectie door middel van vriesdroging verwerkt tot poeder. De granaatappel is rijk aan gezonde voedingsstoffen als vitamine C, kalium en panthotheenzuur (B5). Daarnaast bevatten de vrucht veel antioxiderende fytonutriënten als tannines en flavonoïden en is het een bron van beschermende polyfenolen. Aan granaatappels wordt een grote antioxidantwerking toegeschreven, wat het een effectief natuurlijk hulpmiddel maakt voor het behoud van gezonde hart-en bloedvaten. Consumentenadviesprijs: €28, 200 gr.

Biotona, een merk van KeyPharm, staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een gedreven Research & Development afdeling onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns.

IMG_7851” Een smoothie met biotona superfood is een goed begin van de dag! Het is ontzettend voedzaam maar ook heel lekker. Het leuke is dat Biotona een complete lijn met producten heeft, zo kan ik namelijk altijd kan variëren! ”

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *