Nieuw: Kenko lanceert Shop én Box met natuurlijke producten

kenko

Kenko betekent in het Japans “gezond”

Kenko is een online boutique waar je makkelijk en snel al je favoriete, feelgood producten kunt kopen: echte thee, heerlijke chocolade, natuurlijke verzorgingsproducten en accessoires voor je interieurs, alles op één plek.

Oprichters Françoise en Eveline zoeken continu en wereldwijd naar de beste natuurlijke producten die hen overtuigen van hun krachtige werking. “De ingrediënten worden zorgvuldig onderzocht, daarnaast testen wij ieder product zelf. Ook vinden wij het belangrijk dat de producten er geweldig uitzien. Door de natuurlijke uitstraling verdienen ze een mooie plek in je interieur.”

kenko kenko

Eerlijk verhaal

Kenko vindt het belangrijk om het verhaal achter de producten te delen. Het transparant maken van het gehele productieproces en door wie of waar het gemaakt wordt. Kenko streeft naar een zo milieuvriendelijk mogelijke verpakking. “Voorop staat dat het product goed is voor mens, natuur en dier. Dit is het uitgangspunt voor alle merken die wij voeren” voegt Eveline toe.

kenko kenko

Kenko Box

Laat je maandelijks verrassen door hun selectie van natuurlijke producten, ieder met een eigen en eerlijk verhaal. Maak kennis met Kenko en de KenkoBox, en krijg zo de kans om onze producten op een voordelige manier uit te proberen. “Een echt verwenmoment voor jezelf!” vindt Françoise.

Waarom je groene Matcha thee zou moeten drinken

www.kenkoshop.nl

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *